2moomm eylul_08 benim de 21 inde ama inşallah olmam 1 senedir bebek istiyoruz hala tık yok dua edin bana da inşallah hamile kaşırım regl olmam 🥺❤️🙏🏻
MujganisMom eylul_08 Bat 22 ama hiçbir belirtim yok her zamanki gibi çok çok hafif bir göğüs ağrım var bir de gaz ve şişlik var adet yaklaşırken hep oluyor hiç ümidim yok artık hamilelikte ya çok sıkıldım bu ay da olmadı kesin. 🥺
Ark eylul_08 bat 21 sabirsızlıkla beklemedeyim erken gebeliğe kadar beklesem mi diyorum yapsam mi bilmiyorum
Esmasin eylul_08 bat 14 Şubat rahim filmi çekildi bekliyorum bakalım inşallah güzel sonuç alırız hepimiz
M00000 Bat 20 beklemedeyim cuma günü erken gebelik yapıyım diyorum ama o güne kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum 😂
eylul_08 M00000 benden bir gün önce. Yapalım mı ya negatif çıkarsa üzülmek istemiyorum. Ama bu ay ümitliyim diğer aylara göre 😀
eylul_08 M00000 benim ikinci gebeliğim olacak. İlk gebeliğimde sekizinci haftaya kadar belirti yaşamadım. Ama maalesef bebeğimi kaybettim. Belkide belirtim vardı bilmiyorum şuan dinlediğim kadar o zaman bedenimi dinlemiyordum sanırım
Eslemiqooo Bat 28 çok yorgun uykusuz halsiz hissediyorum 2.5 yaşında oğlum var çok zor bir çocuk rabbim yardım etsin okadar zorlanıyrum ki size anlatamam. Korunmasız bir ilişkim oldu 10 gün oldu sizce çıkarım erken gebelik testinde
eylul_08 Eslemiqooo sanmıyorum çıkacağını. Rabbim hayırlısını versin inşallah gönlüne göre olsun her şey. Bu ara herkes öyle psikolojik olarak hissediyo olabilirmisin
M00000 Henüz çıkmaz bence en az 10 gün daha bekleyin erken gebelik testleride bazen erkenden sonuç vermiyor
eylul_08 İnşallah regl olmayız 🤩 sağlıklı eli ayağı düzgün güzel yüzlü güzel huylu evlatlarımız olur inşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin. İnşallah güzel haberi alırız bu ay. Buradan haber verelim 🥹☀️
eylul_08 😀😀 Ben de sabırsızlanıyorum ama söz verdim kendime bu ay. İnşallah pozitif görürsün haber ver yarın 🤩
M00000 Tamam yarın haber veririm ama benim pozitif çıkarsa bence sende sabredemeyip denersin gibi geliyor 😂 kaç aydır istiyorsun
Eco111 Benim bat 22 bugün bi damla leke geldi ama pembemsi kahverengi gibi şaşırdım test yapsam çıkar mı beklemeli miyim