1prens_1prensesannesi_ Basakparlar Yaptırdın mı canım bende 15 gün sonraya randevu aldım bedia hocaya memnun kaldın mı
Basakparlar 1prens_1prensesannesi_ yok canım henüz yaptırmadım daha 15 haftalığım erkenden araştırma yaptım 2 hafta kala randevu alacağım çok memnun gidenler kendisi beyşehirli bende beyşehirliyim bu civardan herkes ona gidiyor seydişehir bile
1prens_1prensesannesi_ Basakparlar Bende Karamandayım canım Instagram da karsıma cıktı çok samimi cana yakın işinde iyi birine benziyor 21 haftalığız 22. Haftanın sonuna randevu aldım hayırlısıyla gitmek nasip olur inşallah
-ipek01 melegim01_ merhaba ben sizinle konuşmuştum geçenlerde hastaneyle ilgili daha randevuma 4 gün var bende yüreğir hastanesi gideceğim de detaylı için size nasıl fotoğraf verdiler bir sakıncası yoksa atabilirmisiniz bakmak için
melegim01_ -ipek01 merhaba cnm foto vermiyorlar onlar eger bebegın yüzünü yakalarsa sen kendı telefonundan cekebılıyırsun hucbur sekilde kagıt vermiyorlar cnm renkli zaten
-ipek01 melegim01_ hee anladım canım telefondan izin veriyorlarsa oda iyi en ağzından hatıra olarak çekebilirim inşallah 🙏
melegim01_ -ipek01 ızın veriyorlar cnm özellikle sor yüzünü yakalamasın iste ben hep sordum birde detaylıya girmeden önce vişne suyu ve cıkolata tuket bebek hareket etsin
-ipek01 melegim01_ teşekür ederim bilgi için bende hep çikolata tüketip gidiyordum vişne suyuyla birlikte tüketirim
Sonic Devlet hastanelerınde rısklı gebelık degılsenız perınatolojı bakmıyor zaten.onun haricinde kim bakıyor bılmıyorum hep ozele gittim. ılkını radyolog bakmıstı ozel perınatolojı yoktu o zaman yasadıgım yerde. ıkıncı cocugumda ozel perinatolog baktı.