Marsilyasabunu Ftmnnr yok be devlet onunla uğraşır mı bekarsan git bi kadın bir erkek halledersin her türlü
afra119- Ecemom_ Ah ağzına sağlık arkadaşım, kadın yazmış bilgi istemiş bilenler bilgilendirdi o kadar… Ne gerek var gereksiz tavsiyelere sanki kız bilmiyor mu neyin ne olduğunu.. herkes kendi hayatına baksa ne güzel olurdu bu dünya
Gul-2024 Myliddlebaby mahkeme yoluyla falan olmuo cnm sen bakma burda yazanlara bnm nikahsız 2. Doğumum olucak bu doğum belgenle ve babayla gidiosun nufus dairesine kimlik çıkartmaya bana çocuğa tanıma belgesi imzalıyor yani bu çocuk bana aittir die babanın adını yazıolar soyadınıda veriolar ama her nekadar tanıma belgeside imzalasa çocuk üstünde nikahsız olduğu için bi hak talebinde ilerde asla bulunamaz ve ayrılma aşaası olursa velayet söz konusu bile baba tarafından olamaz sen git hemen çıkartırsın kimliği sorun olmaz yani
Aydn Aleyysss000 yokahkemeye gerek yok baba kabul ediyorsa doğum belgesiyle nüfus müdürlüğüne gidicek alicak
Beybyi Normal de her postu saçma bulup kınayan insanlar bunu normal görmüş olabilir demiş :) bu hayatta her şey insanın başına gelebilir ama nikahsız gayrı meşru yapılan çocuk ne ara normallesti o bebeğe yazık değil mi ? Bı anne bebeğimi hafta da 1 yıkıyorum çabuk hastalanır diye demişti ve birileri nasıl annesin kokar o çocuk şöyle böyle demişti tartışma uzayıp gitmişti peki ya bu çocuk siz bu çocuğu hiç düşünüyormusunuz gereksiz yerlerde yükselip gerekli yerlerde normalleştirmek te bı değişik olmuş Allah herkesi beterinden korusun ama bu normal değil dini nikah bile olduğunu sanmıyorum çok yazık kesinlikle bunu yazan kişi de daha çok genç
minikbebegim06 Beybyi 1 değil 2 hafta yazmıştı ayrıca siz bu kadının bebeğine nasıl bakacağını nerden biliyorsunuz? Bebeğe iyi bakmanın nikahla ne ilgisi var ? Cocugu babası da kabul ediyor doğal olarak normal şekilde hayatına devam eder annesi babası ayrılmış her çocuk gibi ha babası kabul etmemiş olsa diyelim hiç mi babası ölen bırakıp giden tek başına çocuk yetiştiren anneler yok nikahla ne ilgisi var ?
Myliddlebaby Beybyi 1.si benim bebegimin durumu hic ama hic sizi ilgilendirmez degil bu konuda yorum yapmak dusunmek bile haddine degilken kalkip dusunmedigimi nerden bilebilirsin burda nikahsizim bebegimi aldircam desem ne bicim kadinsin allah boylelerine cocuk veriyo diyip bos konusursun ayrica sanane sen mi karsiliycaksin masraflarimi cok sukur durumum cok cok iyi tek basima bebegime bakabilcek durumdayim bence siz bu aklinizi evliyken aldatilip bebegiyle aile evine donen kadinlara saklayin benim sizin gibilerin aklina ihtiyacim yok burda bana bekcilik yapicaginiza gidin bakin bakalim ulkede ne kadar evliyken gayri mesru cocuk sahibi olanlar var sizin akliniza ihtiyaclari olabilir birde yazik demissiniz asil size yazik cocugu aldirmak yerine dogurmayi tercih etmisim siz benim yerimde olsaniz demekki aldirmayi secermissiniz insanlarin hayatina yorum yapmadan once donun bakin bakalim siz 10 numara insanmisiniz
Sahra25 Beybyi bu kimseyi ilgilendirmez ne dini nikah ne resmi nikah ayrıca nikah yok diye bi çocuğa kötü bakılacağı anlamınada asla gelmiyor biz ne nikahlılsr biliyoruz burda çocuğuna neler yapan yaptıran o yüzden hiç bu muhabbetlere girerek ne buraya bu postu açan anneye nede başka annelere laf söylemek gibi bi hakkınız yok ve kimseyi yargılamak gibi bi hükmünüzde yok başınıza gelmeyeceğide meçhul hepimiz evlat sahibi insanlarız beşer şaşar insan.. isterse hiç evlenmeden 10 tane doğurur kendi soyadını verir bu yine tamamen onu ilgilendiren bi mesele.. ülkemizde bile buna aykırı yasalar yokken sizin gibi insanların başka hayatları bu kadar eleştirme hakkı nerden doluyor şaşıyorum açıkçası.. herkes kendi defterine baksın gün gelir devran döner sonra ilerde ben bir yerde birini eleştirmiştin yargılamıştım dersiniz..
Beybyi minikbebegim06 gayrı meşru çocuktan bahsediyorsunuz hanım efendi haberde yada gündüz kuşaklarında görseniz yadırgarsınız . Allah yardım etsin zor bı durum fakat bile bile dünyaya bu şekil de çocuk getirmek ne ara normallesti iyi bakması yeterli mi sizce ?
myavocado Beybyi tövbe tövbe ya çocuk gayri meşru değil, babası belli ve babası çocuğunu kabul ediyor. Anne babası nikahlı olmayan çocuklar gayri meşru olmaz, babası belli olmayan çocuk olur o dediğiniz. Burada öyle bir durum yok.
Deletedmom_121 Myliddlebaby Of burda’da Birikmiş duyar kasicilar Ahlak bekçileri ya Sizene size mi Sorcak ne yapacağını cocuguna siz mi bakacaksiniz sanki her nikahı olanin kocası çocuğuna sahip çıkıyormuş gibi , kinamaya devam ederseniz insanları sizinde basiniza gelir boş yapmayın sorunun cevabini biyorsaniz verin bilmiyorsaniz hadi Yolll !!!
Beybyi Myliddlebaby sizin yeriniz de olmayacak kadar aklım var evlenmeden bı ilişki yaşayacak kadar akılsız ve günahkar değilim mesele çocuğu doğurup aldırmak değil mesele evlilik dışı bı çocuğa sahip olmak sizin standartlarınıza bu uygunsa devam edin iyi günler.
ZeynepDuru17 Myliddlebaby öncelikle sizin yaşadığınız hakkında bişey diyemem Allah kimseyi sınamasın ama aldatilip annesinin evine dönen kadinlara laf etmeye hakkınız yok bence bebeğiniz olmuş olmuş la olacak olana çare yok beni ilgilendirmez Allah yardımcınız olsun inşallah ama söylediğiniz şey çok kırıcı aldatılmayi hiç bir kadın istemez de seçmez de hiçbir kadında aldatılmak için yuva kurmaz da bu konuda haksizsiniz
Myliddlebaby Beybyi sanane sana dokunan bisey mi var sanane seni ne alakadar ediyo onu anlamadim git baska yerden cikar kuyruk acini
Ceydaaas1 Beybyi başta yapicaklari şeyi sonda yapıyorlar sonrada burda ahkam kesiyorlar biz evli olduğumuz halde emin olanabkadar düşünüyoruz bu adam çocuk bakabilir mi sorumluluk alabilir mi diye milletin dünya umrunda değil tabi
Beybyi Ceydaaas1 kesinlikle öyle iki ay sonra doğuracam hâlâ acaba iyi bı yaşam sunabilirmiyim diye düşünüyorum bu adam nasıl babalık yapar acaba düşünüyorum bı anne sadece yeterli olmuyor yada bı baba sadece yeterli olmuyor çocuğun yaşam psikolojisi bozuluyor ve kötü şeylere yöneliyolar ailesinden örnek alır her zaman bı çocuk ailenin yansıması olur çocuk
Beybyi ZeynepDuru17 aldatilip ayrılıp boşanmaktansa kadın evlilik dışı olan çocuğu daha mantıklı görüyor zaten bu laftan insan neden böyle bir şey yaptığını anlıyor
Meryemm0 Myliddlebaby hiç öyle mahkeme vs yorumlara bakmayın lütfen. Nüfus müdürlüğünden randevu alın gidip kimliğinizi verin oradakiler size babasını soruyor kimi yazdırmak istiyorsanız adını söyleyin imza atın bitiyor.
ZeynepDuru17 Beybyi boşverin ya ama kadınlara laf söylemesi doğru değil hayatı beni ilgilendirmez kendi sorunu kendi günahı biz ne desek biseyler değişmez ama kimse aldatilip anne evine dönmek için evlenmez bunu söylemesi hem ayıp hemde yanlış
Myliddlebaby Beybyi sana giren cikan bisey yok hayirdir namus senden mi soruluyo senin gibilerde cocuk doguruyo sonra kinadigini yasiyo bence kinamaya devam etme benden sana tavsiye sonucta ya bebegin var yada olucak ayrica gelip sacma sacma yazip postumin altinida doldurma konuyla alakasiz yorum yapma uza