Zehradinc Elifnurakgul000 ay maşallah ya sana , büyümüşsün bile bebisleri darısı başıma. Korktuğum şeyin ne olduğunu tam da bilmiyorum öyle Bi korku 😅😅🥺
Ezgi2301 Esay5060 ay yok o kadar yarışamam 3 kapanış gibi benim😂size başarılar ben elenirim siz devam edün 😂😂
Esay5060 Zehradinc benim fikrim cok tatli yorgunluk bunlar ayrica cocuğun cok olmasi sevginin azalmasiyla alakasi yok bakmaya gelince rabim yardim ediyo inan nasil büyüdüğünü bile anlamiyo insan büyük oğlum sanki dün kucağima verdiler ama 9 yaşinda ☺️🥰
Bercestee Zehradinc kızım 6 aylıkken hamile kaldım. Zorlanmadım hamilelikte. Tek büyüttüm ikisini de ikisi de sezaryen. Şimdi ikisi de arkadaş gibi. İyi ki olmuş diyorum. Sadece sabır lazım. Rabbim yardım ediyor. Sağlıcakla alın İnşAllah 🤲🤲🥰🤍
gulcicek0 mlkkk rahat geçmiş öyle yazmış yani bilmiyorum ben çok üzülüyorum böyle cocuklara daha anne baba sevgisine doymadan kardeş bide peşpeşe nasıl gelecek vermeyi düşünüyorlar başımıza birşey gelse 5 çocuğa kim bakicak 1 tanesine bakmıyorlar
Sulegkdmr Zehradinc ben ✋🏻 iki kızım var araları 4 yaş küçük olan yeni 1 yaşına girdi ve ben 8 aylık hamileyim😁