defneezvrk Merhaba hanımlar 28+6 dayım bebiş bazen aşırı hareketli gün boyu full bazen tek tük hareketleri oluyor bu neden böyle sizdede öylemi
Berivanabk34 defneezvrk benimde aynı bazen hiç durmuyor bazende ben uyandırıyorum sağ sol olayı var ben bı türlü sol tarafa yatamıyorum siz yapabiliyor musunuz 🥲
Esra5151 defneezvrk ben yediklerime bağlarım kavun çikolata yediğim zaman başlardı harekete ama aç olunca tık çıkarmaz 😀😀
Deryakil defneezvrk benimde öyle haftamız aynı hele bu 3 gündpr kudurmus diyorum içerde ondan önceki 3 gün de tam tersiydi hiç oynamıyordu
deletedmom43191 defneezvrk eğer 24 saatte 10 kez hissediyorsan sıkıntı yok ama eğer az ise doktora gorunmende fayda var
defneezvrk Berivanabk34 bendede aynı durum nedense psikolojik olarak mı anlamadım sağa çok rahat yatıyorum hatta sırtüstü de öyle
defneezvrk Esra5151 ay evet doğru söylüyosun doktor 1 hafta şekerli şeyleri yasakladı resmen bize eziyet gibii oğlumla bize 😂😂 1 hafta sonra devam ama
defneezvrk MMatildaa kuzum benimde ilk ve 18. haftada hissettim ben tam anlamıyla hareketlerini 20. haftada ilk tekmesini hissettim sağlam bi tekme atmıştı şimdi 28. haftadayız oğlum öyle fena hareketli kii sizin cinsiyeti ne
defneezvrk Esra5151 yaklaşmış sizinde birşey kalmamış nerdeyse allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
defneezvrk Deryakil bu bebişlerin bi günü bi gününü tutmuyo 😂 ne kadar acıtsa da tekmeleri hep atsın istiyorum hep hareketli olsun içimde kıpır kıpır 😍
defneezvrk Deryakil bende anlamıyorum dönüyorum uyumaya çalışıyorum ama otomatik sağa geri dönüyorum uyurken