tubavarlikk Yumurtalıklarımız sızlarya hani reglken, öyle sancım var, karnım sertleşiyor ve ara ara belimden yukarıda sırtım ince ince sancılanıyor Doğum belirtisi mi normal mi yakancı sancı mı , ilk gebeliğim de benim
Mervepol tubavarlikk bilgi veren olsun ya şuan bende de sırt ağrım var karinda sancı var sol kasigimda da
Lale27 tubavarlikk aynı haftadayız bende de oluyo ama bence doğum sancısı farklı bir şey daha ağır olur gibi geliyor
tubavarlikk Lale27 hafif hafif başlıyomuşya ilk, şimdi sancı veya kasılma düzenli tekrar ediyor mu bakıcam, zaten uyuyamıyorum 😅
Ggullkara Bende de olmuştu ama dinlenince geçti, ılık duş alın yatın uzanın geçiyorsa yalancı sancıdır
Mavi1638- 36+6yim bende yalanci sancilar basladi 3-4gundur her agrdigimda dogucam diye korkuyom 2ci hamilelik ama biliyom dogum sancisi olunca zaten farki anlayacaksiniz 😂
Mavi1638- tubavarlikk o kadar korkuyom ki ne yapcam korkuyla bilemyom ikinci gebelik olunca ilk dogum akildan cikmiyo 2sene once dogum yapmstm her detayi aklmda😂