Rmysa97_ Beyzanur3 bende 15 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim sabahları açken sağa sola döndüğümde net hissediyorum kıpırtılarını 🥰
mine0705 AyeGlKarabulut benim ilk bebeğim olunca kıyaslama yapamıyorum muhtemelen dediğiniz gibidir ben 15lerde seyirme hissettim ilk kıpırdamalarını da 17de hissettim bence bünyeye göre de değişiyor bence hiç endişe etmeyin 🥰
mine0705 AyeGlKarabulut bir de ben şuan 22. Haftaya girdim 20li haftalarda çok daha net hissedersiniz 🧡
FtmaGlr Dtgebe ilk 14 haftalıkken kıpırtı oluyordu, şu an 20+4 hiç durmuyor tekmeler, dönmeler, özellikle sırt üstü yattığımda hissediyorum
yagmur_17 Dtgebe 19+4 de hissettim o ilk hissedilen duyguu 😍 simdi 21+3 daha cok net hissediyorum bazen hic durmuyor ozellikle geceleri durmuyor hanımefendi 🌸
Hulu61 Dtgebe 19+3 de hissettim net tekmesini şimdi 32+3 deyiz sırtı eli kolu durmuyor yavrumun uyutmuyor 😂🥰
Nursah2 aslanmommy benimkide çok hareketli ama bacakları acmadı göremedik Bi. Hareketleri de dört gözle bekliyorummm çok heyecan vericiii
Ahsensmom Dtgebe ben de 18. Haftada hissettim cok sasirmistim cok kiloluyum diye hissetmem sanıyodum 29 haftaligiz artık can yakıcı tekmeler hareketler hissediyorum ve mutluluktan uçuyorum😍😍😍
YaseminNurcanSu Ilk hamileliğinde 16 haftada hissettim 2. De 15+3 te Suan 13+6haftalik 3. Hamileligim ve 3 gundur sol kasikta ve alt kasıkta gun icinde 3 4 kez seğrime sekli de hissediyorum bu biraz erken hissettirdi 😊😊
Alyadnz33 Dtgebe 20 haftalık şuan oynuyor şuan 😄😄😄 ama ilk 16 da hissettim 2inci gebeliğim zaten şimdi erkek bebek bekliyorum buda 1 hafta oluyor tam net hissediyorum fazla oynamıyor ama sürekli uyuyor