2baby1cat Busramnida @XBurcuburcu ben hiç anlamıyorum ama haftaya belli olacak çok heyecanlıyım ya🥹 bir geç dölleme oldu gebeliğim bizde geç döllenme erkek olur derler duydunuz mu hiç siz😂
2baby1cat Me_liike ana sayfada sol köşede menü yerine tıklarsanız resim yükle var ordan yükleyin sizi yönlendiriyor zaten. Sonra yüklenen yerde aşağına link var onu kopyalayıp buraya yapıştırırsanız oluyor. Anlatabildim inşallah☺️
2baby1cat Nart sağlıcakla gelir inşallah bir kızım var onun bir de kız kardeşi olursa çok mutlu olurum❤️
NuranAhmet 2baby1cat ben de 13 haftalık gittim özel e gitmeme rağmen öğrenemedim maalesef. Göstermiyor bacakları kapalı dedi. Bir ay sonraya kaldı sabredebilirsem 😂
Rabia_1634 2baby1cat kese şekli yok tatlı ekşi hiç birine aldanıp umutlanma bende karnımın şeklinden tut Çin takvimine kesemin şekli hatta karbonat ile cinsiyet testi bile yaptım hepsi kız çıktı ama oğlum olacak
2baby1cat Rabia_1634 doğru söylüyorsunuz. Ben de çok inanmam zaten burda hep paylaşılıyor görüyorum. İnsan merak ediyor ister istemez☺️ zaten hiç bir beklentim yok sağlıklı hayırlı olsun yeter☺️
Rabia_1634 2baby1cat aynen öyle herzaman şükür edelim o kadar evlat sahibi olmak için tedavi gören bekleyen insan varken Allah bize kolaylık ile nasip etti diye