yasen1 Kızlar benim ilk hamileliğim Klomenle oldu 5 yıl geçti doktor yumurtalıklara ben ultosonun orda yatıp o şekilde bakıyordu alttan çatala çıkan da oluyormuş benim bazı sıkıntılarım vardı ben gibi yatan varmı cıkmayıp
myavocado yasen1 ben de klomen ve yumurta takibi ile hamile kaldım, hicbir zaman catalda muayene olmadım, hep yatıyordum, vajinal ultrasona da o şekilde bakıldı.
deletedmom43191 yasen1 sedyede yatarak da alttan muayene ediyorlar ama her doktor yapmıyor bunu bazıları direk çatal diyor mecbur çıkacaksın yani
yasen1 Ulturoson ile alttan bakıyordu ama ben yatık bi şekilde dizlerimi kıvırırdım ilk gebeliğimde şuan bi endişelendim çatala çıkma olunca
yasen1 deletedmom43191 ilk gebeliğimi takip eden doktorla şuan devam ediyorum diretmez kesinlikle bakalım çıkarsak da el mahkum
Mamiko_2020 Yıllar önce hep çatala çıkıyordum,ama 2 ay önce bende yumurta takip için gittiğimde sedyeye yatıp alt bölgemi bi çarşafla örtüp o şekilde alttan muayene etti aletle 🥰çok daha rahattı benim için,çatal insanı ayrı bi strese sokuyor gerçekten
yasen1 Mamiko_2020 evet ben bi rahatsızlık yaşadım düşman başına o yüzden çatal benim için bi sıkıntı Allah düşürmesin oralara çatalda da yatarak da aynı şey girecek nede olsa
deletedmom43191 yasen1 yani bu konu ile çatala çıkmanın hiç bi bağlantısı yok vajinusmus ilişkiye giremeyen kişiler için soylenir
Alparslannn4837 yasen1 yanlış anlamadan canım vajinismus tedavisi nasıl oluyo acaba geçen bekar arkadaslarimla konuştuk da biraz tedirginler onlarda sen yazınca merak ettim
Nazli59 Valla benim ilk normal muayenemi çatalda alttan ultrasonla yaptılar kuzum anormal değil bence
yasen1 Sena1359 benim ilk gebeliğimde bu şekilde ilerledi biyerde çatalda bakıyor diye okudum dedim acaba artık değiştimi şükür