cebruc 24 haftalık hamileyim yaklaşık 2-3 haftadır sağ ön kaburga altında ağrım var. Ağrı hiç gecmiyor sanki orada yara varmış gibi sızlama acı tarzında. Böyle bir durumla karşılaşan var mı
Citirmom cebruc bebeğin kafası orada olabilir, Pozisyonunu doktora sordun mu? Önemli bir şey yoktur merak etme
Cnhavva cebruc ayni haftamiz bende son zamanlarda hem sirt agrisi hemde oturma tarzimdan kaynakli mi bilmiyorum ayni yerde dedigin gibi oluyo bebek o tarafta duruyo heralde diye dusunuyodum cunku soldansa o taraf daha dolu gibi
cebruc Citirmom son kontrolumde doktora sordum bebek büyüdüğü icin baskı yapar dedi fakat hic ağrı azalmıyor sol tarafta hic ağrı yok sadece sağda. Yarın bi dahiliye uzmanına gideceğim 😟
Citirmom cebruc kendinizi korkutmayın çapraz duruyordur muhtemelen, Kafası ya da bacakları sağ kaburganızdaysa o yüzden ağrı yapıyordur. Yine de içiniz rahat edecekse gidin tabii ki başka belirtiniz yoksa röntgen çekmeden anlayabilir mi emin olamadım
cebruc Citirmom baska bir belirtim yok ultrasonla saftaya böbreklere bakabilir. Safra taşı aklıma geldi sağ tarafta olunca. İnsallah sonuclar güzel gelir tesekkür ederim
cebruc mineay55 merhaba doktora sordum bebekle bir alakası olmadığını söyledi ic hastalıkları uzmanına göründüm. Ultrason ve tahlil sonuclarım temiz geldi karaciger ve safra tasından suphelenmisti. Bi sebep bulamadılar. Gecen hafta genel cerraha gittim tekrar ultrason istedi yine bisey cikmadı. Göğüs kafesi önündeki kikirdagın iltihap olabilecegini söyledi. Herhangi bir ilac vermedi. Hâla ağri var o bölgede
TKumsall cebruc doğuma kadar geçmiyor o illaki kaburganin altına bişi yapıyor oluyor ilkinde de çektim şimdi de çekiyorum aynı ağrıyı ilk bebeğim kaburgamin tam üstüne bacağını yerlestirmisti dışarı doğru tümsek şeklinde duruyordu 2 hafta öyle durdu bacağı
Dlr13 cebruc kafasını dayamış olabilir ve ya çapraz duruyor olabilir benim de bebeğim ilk önce kafasını dayamıştı sonra çapraz dönmüştü bu şekilde ağrı oluyordu uzanınca rahatlıyordum biraz can yakıcı ağrı gerçekten
Derya034 cebruc meraketme canım kaburgana gelmiştir bunlar daha çok olacak büyüdükçe daha çok ağrın olur