Asilzedemom Hilallly benim ablamda sıfır açıklık sıfır sancı ile suni sancı verilip ikismdede aynı şekilde şuni sancila doğum yaptı
Jasmine2426 Hilallly açıklık yok su gelmiyorsa zor ya bende 2 cm açıklık var sancı da çıktı ama çok değil eve gönderdi 39+3 bide 40 a kadar gelmezse suni sancı diyor
Almirolie Hilallly daha erken balım belde ve kasıkta şiddetli ağrı olması gerekiyor benim 39 da nst de baya sancı çıkıyordu ama hiç açıklık yoktu ☺️ açıklık varsa yakın zamanda doğum oluyor
Jasmine2426 Hilallly bende öyle 40ı geçince suni sancı olucak ama 40 a kadar korkmayın daha var vaktiniz
Jasmine2426 pnar-06 evet yatıracaktı eğer tamam deseydim eve gitmek istedim bidaki komtrol perşembe günü o güne kadar sancım gelsin nolur 🥲😂
Hilallly Almirolie açıklığa bakmadılar hiç doktor da stajyerdi daha sancı olunca mı illa açıklık oluyor
pnar-06 Jasmine2426 bende 41.haftada yatışım olucaktı o gece sancım başladı öncesinde ise yerleri elimle sildim hiç durmadım temizlik yaptım merdiven indim çıktım o gün hafif regl ağrısı gibi ağrı oldu gece de sıklaştı