Beren2020_ Transfer sonucum pozitif çıktı ama hala korkuyorum evde temizlik yapmaya dışarıya çıkmaya vicdan azabı çekiyorum bir olumsuz oldu
TugceOrak Beren2020_ canım o kadar ince düşünüp stres yapma. İnan o daha zararlı bebeklerimize. Tabiki biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor ilk 3 ay düşük riskine karşı ama ne kadar pozitif düşünürsek o kadar iyi ♥️
Melisahmet Beren2020_ transferi oldum 20 dk yatırdılar sonra kalkıp eşimle yemeğe gittik. Sonraki günlerde ağır iş yapmadım ama sürekli yatmadımda. Pozitif olduğunu öğrendikten sonrada işe başladım. Allah izin verirse tutunan bebeğe birşey olmaz hiç korkma
Onurbanuu Beren2020_ merhaba kacıncı gun emrıyosu acaba kac cıktı bende evde yaptım Pozıtıfı gprdum ama kan vermeye korkuyorum kac cıktı betanız
Beren2020_ TugceOrak teşekkür ederim canım ama ne bilim böyle arada oluyor zaten temizlik vs yapmıyorum kendimi yormak istemiyorum yemek bulaşık yıkıyorum ama temizliğe karışmıyorum annem veya eşim yardım ediyor
TugceOrak Beren2020_ ne güzel bak yardımcı olacak kişiler varmış etrafında ♥️Tamamen hastaymışız gibi psikolojiye girip kendimizi rutin hayatımızdan soyutlamaya gerek yok tabiki ama dikkat etmek lazım bu da olması gereken ♥️
Beren2020_ Melisahmet bir kimyasal olduğu için bu sefer daha pinpirikli oldum yemek bulaşık falan yapıyorum ama temizlik yapamıyorum dikkat ediyorum
Onurbanuu Beren2020_ benımde 5. Gun emrıyo 4bb transfer oldum 12 gun testım var cumartesi yuksek cıksrmı yaaslında belırtılerım varda kanda dusuk cıkarmı kı ılk betam
Onurbanuu Beren2020_ bende versem mı acaba persembe gınu ya saglık ocagında sabah versem kac saatte cıkar acaba