eceeelmn Annelerim Kraft Denver markalı park yatagima Kraft 631057.5cm ölçülerinde yatak aldık.pamuklu bir nevresim takımı öneriniz var mı? Kaç ölçüleri uyar sizce tam ölçülerde asla bulamadım internette.sadece çarşaf oneriniz varsa onu da alırım.
anneoluyorumm13 eceeelmn Çevrenizde hiç dikiş makinesi olan var mı poplin kumaş alsanız bebek nevresimi dikmek o kadar kolay ki hem istediğiniz kumaş olur ben kendim diktim çok fazla dikiş bilgisi gerekmiyor ❤️
1994ozg eceeelmn merhabaa park yataklar kadar büyük olmayan ama anne yanı kadar küçükte olmayan bir şey arıyordum bunu buldum çok yer kaplıyor mu odanızda ve memnun musunuz acaba 🌸
tiramisu10 eceeelmn merhaba uzun zaman olmuş aradığınız çarşafı bulabildiniz mi bende bugün aldım yatağı ama çarşaf seti bakıyorum
eceeelmn tiramisu10 evet buldummm ikeadan aldım ikili bir de Trendyol enha baby diye bir yerden aldımm
eceeelmn anneoluyorumm13 çok teşekkür ediyorum çok yetenekli birisi değilim ama şükür buldum şimdilik üç tane varrr
tiramisu10 eceeelmn harika çok yakışmış bende hemen ikisine de bakıcam çok teşekkür ederim geri dönüşünüz ve resminiz için sağlıkla güzellikle büyütün miniğinizi inşallah
Cnsudrgc eceeelmn merhaba bu nevresimleri kaça kaç ölçüde aldınız bende yeni bu yataktan aldım ama ölçüyü kaç almalıyım?
eceeelmn Yenibirisi bebeğim dönmeyi öğrenene kadar orta kalınlıkta bir battaniye örterim tabi havalar ısınırsa sadece bir müslin örtü yeterli olur dönmeyi öğrendikten sonrasında uyku tulumu alıcam mevsime uygun şekilde
eceeelmn 1994ozg benim de yatak odam küçük maalesef ona uygun olsun istemiştim ancak 1-2yaşına kadar da idare etsin istemiştim bir deee tabiki katlanıp taşınabilir olsun istiyordum tatile ya da şehir dışında misafirliğe giderken kolaylıkla götürürüm diye.şuanda odam için ideal büyüklükte üst kısma görselini de atmıştım sanırım 😊