Eminesh Herkese merhaba. Ilk cocuguma hamileyim 6 bucuk aylik şuan. Bebek alişverişi için çok araştırma yapıp kendimce liste yaptım. Alınacaklar, marka seçenekleri, kısa notlar vs. herşey yazdım toplamda 8 sayfa. Sizlerle paylaşmak istedim. Ne gereksiz ne alınmamalı yazarsanız sevinirim. Birde emzik ve biberonda çok kararsızız.
Fatma011 Eminesh sizi takdir ettim şahsen her şeyi düşünmüşsün aşağı yukarı çoğu ilk 6 ay kullanılan ürünler ama ek gıda dönemi için acele etmeyin ilk olarak yenidoğan dönemini halledin ❤️
Turuncukadin Eminesh ay ne kadar güzel olmuş maşallah çok güzel listelemişsin ellerine sağlık 💞 bebek kıyafetlerini nerden alacaksın internetten mi yoksa belli mağaza var mı
aslanmommy Eminesh ay emeğine sağlık bende bugün not defteri aldım kendime yazayım dedim yavaştan araştırıp ekran görüntüsü aldim sizin yazdiklarinizi ordan okuyup bende yazarım☺️
Melikeakkc Eminesh ek gıda için zamanı gelince alırsınız, oturma taburesinden mama sandalyesine kadar hepsi zamanla alın doğunca kafanızda daha iyi olur. Silikon tabakda sevmiyorum ben plastik sonuçta mika tabaklar daha güzel oluyor, yenidoğan için lazım olanları alın ilk başta. Sonrasını sonra da alırsınız. Ben herşeyi kazım oldukça aldım bi seferde herşeyi toptan doğmadan önce almadım sıkıştırmadım kendimi hepsi de ayrı para çünkü
Talentedmom Eminesh yeni düğün alışveriş listesi gibi olmuş 😀 bence bunları sakla büyüyünce göster bak senin için ne liste hazırladım kıymetimi bil dersin😊