gizdiyebirisi Tüp bebek annesiyim 7 ocak 19:00 da 113 9 ocak 19:00 da 267 11 ocak sabah 9:00 da 431 13 ocak 18:30 da 647 Değerlerim bu şekilde yavaş artıyor. Yaşayan var mı?
TugceOrak gizdiyebirisi son 2 gün %50 artmış. Doktorlar sağlıklı gebelik için en az %60 artışı normal olarak görüyorlar. Devam edin bence 2 günde bir beta takibine. Bazı doktorlar her zaman en kötü senaryoyu söylüyorlar maalesef. Siz stres üzüntü yapmayın beta takibine devam edin. Hakkınızda hayırlısı olsun
Hasret18ayaz gizdiyebirisi maalesef iki kez beta yavaş arttigi için gebeliğim sonlandı ama benim baştan hep yavaş artmıştı suanki gebelgiimde başta sizinki gibi güzel artıp sonradan yavaşlamışti şuan kızım 15 haftalık gayet güzel ilerliyor Allah’ın izni ile korkmayın
gizdiyebirisi Hasret18ayaz haşimato hastasıyım aynı zamanda birde çölyak. 1,18 di tsh 4,31 de yükselmiş çok kısa bir sürede. Etkiler mi bilemiyorum
Grendaaii Canım benim tsh 6 dı gebeliğimin başında. Ve benimkide çok yavaş arttı hamdolsun keseyi gördük sonra kalp atışınıda duyduk olumsuz düşünme sen
TugceOrak gizdiyebirisi canım evet. Aynı yer aynı saat olması bu sebeple önemli. Sen şimdi en son yaptırdığın yerde tekrar ver bi bakalım nasıl olacak ?