Rmysaduran Merhaba! Kızlar bende az önce detaylı ultrasona girdim ama doktor sadece bebeğin kilosunu söyledi bana hiç bir detayı söylemedi 10 dk sürmedi bile sonra ben bi sıkıntı görmüyorum dedi bu kadar kısa sürmüyor diye biliyordum daha önce bi arkadaşımla girmiştim çünkü bebeğin parmaklarına kadar saymıştı incelemişti doktor sizin nasıldı merak ediyorum
Hmyr_ygt Rmysaduran benim 45 dk sürdü devlet hastahanesinde mi girdiniz ? Hatta Benim bebeğim arkasını dönmüştü yüzünü görmek için bekledi o kadar
SevgibiR Rmysaduran devlet hastanesi öyle kilosu cinsi duruşu fln söylüyor özele gittimde benim de parmaklari kalbi ciğeri hepsine bakmistik
ebru23 Rmysaduran detayli olduguna eminmisin? yani ultrasonda bi kac sekilde bakiyolat bi suru seyi olcup yaziyo doktor her yerini inceliyo dedigin gibi parmaklarina kadar elleri kollari hep sayip emin oluyo
Zhrnc Rmysaduran benim 40 dk sürmüştü 4 sayfalık bi rapor vermişti o raporda aklına gelebilecek herşey yazıyordu böbrekleri kalp kapakçıkları damarları parmakları uzuvlarının boyu karın çevresi vs Bu kadar kısa sürmemesi lazım
SevgibiR Rmysaduran nasıl hastane o ya 250 lira almış bide baştan savma gibi iş yapmış bakmıştır belki ama söylemeyi unutmustur sen oraya gitme bidaha bnce
Yasemincifci Rmysaduran özelde uzun sürer diye tahmin ediyodum ama bende araştırma hastanesinde girdim
Hmyr_ygt Rmysaduran canım bence sallamış resmen bende özele gidiyorum 45 dk sürdü dediğim gibi bütün organlarına baktı yüz kemiklerine parmaklarına herşeyine
Rmysaduran ebru23 evet detaylı önce renkli açtı yüzüne baktı bi kaç resmini aldı sonra detaylıya girdi öyle baktı bişeyleri oraya işaretledi sadece gramını söyledi başka hiç birler demedi
Rmysaduran Kendi doktorum çok güzel ilgileniyor bakıyor ama ultrasonda ki adam tek kelime etmedi bile sinirlerim bozuldu doktoruma sonuçları götüreceğim birazdan soracağım neden böyle diye
Sedalii Rmysaduran yani doktorunu iyi seçmen gerekiyo ben 400 tl ye yaptırdım ama bebeğimin görmedğim damarı kalmadı tek tek gordum ve hepsini anlattı doktorum işte bu kalp kapakçığı bu şu damarı beyni bağırsayı parmagı vs ben çok memnun kaldım heryerde yaptırılcak bsey değil malesef
Yasemincifci Rmysaduran bendede aynı şey oldu benim beklediğim herşyini göstermesiydi resmini bile vermedi 😩
Burcum91 Rmysaduran canim az surmus ya bnm 30 dakika filan surdu heryerine bakti doktor az surmesi normal degil bence baska hastaneleri arastr detayli kac dk bakoosunuz de oraya yaptr tekrar bide kendi doktoruna 10 dakika bakti sadece de bakalim ne dicek bende ozele yaptrdim yani