Aleyysss000 kocamda hayatın sillesini yemiş biri. Onun büyüdüğü evde iyi değil. Eşim benden daha hevesli daha istekli. Gebelik okuluna gittim. Neler dediler neler anlattılar diye gün gün rapor aldı benden 😃. 5.derse eşlerde katılıyordu herkesten önce götürdü beni hastaneye 😂. O da benimle aynı şeyleri düşünüyor. Geceleri uyumadan önce mutlaka sohbet ederiz ne yaparız ne ederiz diye konuşuruz. İşe giderken karnımı öper, gelince karnımı öper, iyi geceler der yine karnımı öper. Benim içimde doğru ama en çok onlar temas halinde. Eşimin ilgisi ile en ufak bir acabam yok. Babanın ilgisi zeka gelişimine dahi katkıda bulunuyormuş. Bunu duyduk ya bitti artık.
Benim yine en çok bizden geçiyorlar dememin sebebi. Baba işe gidiyor, emzirmek bizden geçiyor. Haliyle babadan daha çok ilgileniyoruz. Yoksa tabii ki ilgilenecekler ki zaten ilgilenir.
İnşaallah kendilerine denk insanlarla karşılaşırlar. İnşaallah Allah merhamet nedir vefa nedir bilen insanlara denk getirir.
Eşim normalde bu uygulamayı kullanmamı da istemiyordu. Stres iyi mi ya oğlumu da etkiliyorsun diye. Sadece bilinçli, farkında insanlara denk gelince mutlu oluyorum. Diğerlerine aman deyip geçiyorum. Böyle olunca sesi çıkmamaya başladı.