atannesi inanın sizi anlıyorum ama benim de sitemim şu yüzden; ben kocam çalışsın bana baksın kafasında olanlardan değilim işte. Her ev hanımı da bu kafada değil emin olun evet bazıları vardır illaki böyle ama bu şekilde düşünmeyenler de var.. Ayrıca farkındaysanız çalışmak istemiyorum da demedim veya rahatıma düşkünlükten değil tam tersine emin olun bende çalışmak istiyorum bahane falan sunmuyorum size.. Sadece sizde veya bazı çalışan arkadaşlarda her ev hanımı rahatından veya koca parası yemek istediğinden ev hanımı oluyor gibi bir algı yanlış bunu demek istiyorum.. Ev hanımı olmak istemeyip mecburiyetten olmak zorunda kalanlar var her ev hanımı bunu rahatlığından yada koca parası yemek için yapmıyor.. Bu algı yanlış işte.. Kimisi iş bulamıyor, kimisi çocuklarına bakacak kimse bulamıyor v.b.. Ben kaç yere başvuru yaptım aricaz diyip dönmediler örneğin.. Tek suçlu biz değiliz iş verenlerde ayrımcılık yapıyor, her sektörde ya para vermemek için eleman lazım değil deniyor, ya deneyim soruluyor.. Herşey torpille dönüyor.. (Torpile karşı bir insanım) ama herkes her konuda şanslı olamıyor emin olun..