-serpil25 Başlıktada yazdığım gibi kızlar 25 haftalık gebeyim kuyruk sokumum ve afedersiniz vajinamın üst kısmı bildiğiniz kemiği ağrıyo oturup kalkmakta çok zorlanıyorum başına gelen var mı sebebi nedir doktora henüz gidemedim
ozgmom -serpil25 benimde 24. Haftadan beridir ağrıyor şuan 30. Haftadayım doktorum normal dedi magnezyum yazdı
Deletedmom_121 -serpil25 Vajina ağrısı 20.haftalarda başladı galiba tam hatırlamıyorum şuan 29 olduk Daha da şiddetlendi Normalmiş doktoruma sorduğumda Rahmin büyüyor normal diyor her seferinde
akkaya_1234 -serpil25 bende de ütü yaptıktan sonra baya ağrı oldu oturma pozisyonu ndan dolayı birkaç gün üstüne fazla oturmadim hafifledi belki sizde oturmak yerine yan uzanabilir siniz işe yarayabilir yine de doktora görünün
ArasMom__ -serpil25 hayır sormadım son iki haftadır oluyor zaten. Bu hafta gidip soracam. Burdan araştırdığım kadarıyla bebek baskısından oluyormuş
-serpil25 Deletedmom_121 ay bilmiyorum normalse nasıl dayanıcam çalışıyorum birde oturup kalkarken çok zorlanıyorum
Deletedmom_121 -serpil25 Magnezyum veriyorlar birazda olsa hafifletiyor ama bunu engelleyemiyoruz malesef doğuma kadar devam 😂
-serpil25 akkaya_1234 genelde yan uzanıyorum zaten ama doğrulurken çok ağrıyo karnım da baya büyüdü onunda etkisi var herhalde
Ates06 Benimde aynı ağrı var yürürken özellikle daha çok hissettiriyor sağ tarafımda bacak içi gibi vajinaya doğru, doktora gittiğimde soracağım ama muhtelemen magnezyum verecek kullanmıyorum çünkü henüz
-serpil25 Ates06 banada verdi bir hafta önce eşimin bilmişliği tuttu onu içme madem suyu iç dedi içirmedi ağrılarım arttı hemen başlıycam şimdi içmeye
fatmacbci1 -serpil25 bende 25+5 haftalık oldum benimde şu an kuyruk sokumumda çok ağrı oluyor oturup kalkarken yürürken batıyor gibi ama bi kaç hafta önce de çok fazla gözüm seğiriyordu odaklanamıyordum hiçbir yere doktora sordum magnezyum eksikliğindendir ama ben ilaç önermem onun yerine her gün bir maden suyu ve bir adet muz tüket dedi. Yani doktorda eşinizle aynı şeyi söyledi bana ☺️
fatmacbci1 -serpil25 düzenli muz ve maden suyu tüketince göz seğirmem geçti çok şükür bi kaç gündür de kuyruk sokumu ağrısı başladı. Yarın kontrolüm var tekrar sorarım doktora
-serpil25 fatmacbci1 bende tüketiyorum ama fayda etmedi gibi demek ki fazlasına ihtiyacı var vücudun doktoruma güveniyorum bu konularda aslında