Aryayldz Sjsjgshsjsjsj doktorum meyveleri ölçülü yemelisin demişti bana. Ben biraz fazlaya kaçmıştım. Şimdi azalttım. Günlük 1 tane meyve yeme hakkım var. İstediğimi yiyebiliyorum. Ama doktoruna danış istersen
Bus-ra590 Herşeyin fazlası zarar zaten az tüketildiği sürece problem olacağını zannetmiyorum ben herşeyden yiyorum 😂
Blueeberryy Hurma yenmez gebelikte dogumu tetikler diye diye hurma yiyemedim şimdi 35 ten beri hurma yiyorum bisey tetiklemedi aman 🤣🤣
Sjsjgshsjsjsj Blueeberryy Heep öyle oluuur zaten.Ya bilmiyorum eskiler bu kadar dikkat edermiydi 😀 şimdi yiyeceğim şeye yemeden 50 defa netten bakıyorum bazen çokta takmamak lazm işte de… İnsan tedirgin oluyor 🤦🏻♀️ Biran önce sağ salim alın kucağınıza inşallah 🌸
Blueeberryy Sjsjgshsjsjsj evet annelik duygusu iste abartmadan yesek bisey olmaz ama insanlarda korkutuyo maydanoz yenmezmis dusuge sebep olurmus doktor diyoki tarladaki tum maydanozlari yemen lazim ki dusuk olmasi icin bebegin dusmesi bu kadar olsa insanlar kurtaj icin doktora gitmezdi 🥴
Gamze_gamze Sjsjgshsjsjsj ben keçiboynuzunu çok tükettim kızımın kemikleri ve boyu çok iyi gelişti maşallah deyim
Sjsjgshsjsjsj Gamze_gamze maşallah süphanallah 🌸 bende arada alıyordum ama mide bulantısı izin vermiyor malesef 🥺