poyrazemel Huzur20 ceviz ve badem günlük aksatmıyorum canım. Süt içemiyorum onun yerine ayran ve elimden geldiğince günde 1 sade soda içmeye calısıyorum. Sağlıklı gelsinler de sıpalar 🙏😇
UykusuzAnne Burjucan Ne bileyim ben incecik çırpı bacaklı birşey doğmuşum eşim de öyle doğmuş hâlâ daha öyleyiz muhtemelen çocuğumuz da çiroz olur dedik😁 şimdilik gelişimi güzel gidiyor da ileride ne olur bilmiyorum veya doğunca 😁
baharayazz MYSR 28. Haftamda 1290 gramdı ve doktorum haftasıyla uyumlu kilosu gayet iyi dedi :) haftasına göre kilosunun çok olması emin ol bir marifet ve ya iyi bir şey değil her zaman haftasıyla uyumlu bebek iyidir Canım 👍🏻
MYSR baharayazz çok şükür uyumlu onda problem yok :) çevre baskısı kafa karıştırıyor annem ve kayınvalidem karnın çok küçük bebek küçük zayıf bilmem ne yemek ye kilo alsın diye sıkıştırıp duruyor ya kendimden bile şüphe duyuyorum bazen gerçekten yemek yemiyormuyum diye :)
MYSR btlakn44 bebek doğduktan sonra düşünemiyorum halimizi :) öpmeyin ay nefes alıyor mu yeri rahat mı yan mı yatsa düz mü falan :)
btlakn44 MYSR aynen aynen sanki içimi okudun ben gece yatarken bile düşünüyorum sağa sola yattığımda acaba rahat mıdır diye 😂😂😂😂