Mehmeteren-ve-defneninannesi Kızlar gördünüz mü daha detaylı bilgiye sahipseniz biz de bilgilendirin Başvurular başladı mı ne zaman başlıyor nereden başvuru yapılıyor Fikirlerinizi merak ediyorum
ShutUp Mehmeteren-ve-defneninannesi çok büyük bir nimetmiş gibi buna da şükredenler olucak ama resmen dalga geçiyorlar 🤦🏼♀️ başvuru kısmı doğumdan sonra olucakmış Aile ve sosyal politikalar bakanlığına
keyfimin-kahyasi-misin Mehmeteren-ve-defneninannesi bende merak ediyorum bhnu madem böyle bir hakkimiz var devlet heryerden yoluyo bizi biz neden yararlanmayalim dimi
Imasleeper Fatmanur12345 ama oda tek seferlik 5.000 ikinciler her ay 1.500 alıyor 😂😂 üçüncü ve sonrakiler her ay 5000 alıyor 😖
Mehmeteren-ve-defneninannesi ShutUp şöyle düşün tek seferlşk 5000₺ iyi bir şey Aylık 1500₺ de mama ve bez yardımı olarak iyi bir şey bence Evet belki daha yüksek olsa daha iyi olurdu ama …
agustosboceklerim2 Balbebek012 2. Çocuktan itibaren her ay yatırılıyor önceki sistemde böyle bişey yoktu tek seferlik 1. İçin 300 İçin 400 3 ve sonrası için 600 TL odeniyordu ki hala devam ediyor bu sistem daha yürürlüğe girmemiş diye biliyorum
Balbebek012 ShutUp aynen öyle ya bir bez paketi bile 500tl o da bir hafta zor gidiyor bir mama 700 lira bebek zaten çok masraflı oluyor ki her anneye diğer ay düzenli destek olmalı bence
ShutUp Mehmeteren-ve-defneninannesi ikinci çocuk için geçerli ilk doğumda sadece 5 üçüncüde ise her ay 5
Mehmeteren-ve-defneninannesi ShutUp tamam şimdi anladım ben 2. Yi bekliyorum bunda 1500₺ dem fayfalanacağım o zaman İlk i 2020 de 200 yada 300₺ felandı doğum parası
Mehmeteren-ve-defneninannesi Balbebek012 Tamam ben şimdi anladım ilk çocuk için sadece 5000 TL alıyorsunuz İkinci çocuk için Her ay 1500 TL Üçüncü ve daha sonrası çocuklar için her ay 5000 TL