2baby1cat Betuloz hemen karar verilecek bir şey değil 2-3 hafta düzenli kontrollere gidin inşallah kesede büyüme görülürse ilerleyen haftalarda kalp atılını da duyarsınız. Benim maalesef düşüğüm oldu. 1 hafta aralıklarla kontrole gittim. Toplam 3 hafta boyunca kesede hiçbir büyüme görülmedi kalp atışını da duyamadık. Doktorum boş gebelik kürtaj olmam gerektiğini söyledi ertesi gün düşük yaptım zaten. Sizin inşallah sağlıklı büyüme olur
2baby1cat 2baby1cat bir de özele git kesinlikle benim şiödiki gebeliğimde de kese göründü bebek görülmedi çok korktum aynı şeyi yaşarım diye ama devlet hastanelerinin ultasonları maalesef çok eski. Özele gittiğimde net bir şekilde gördük hatta kalp atışını duyduk.
burcualtin Bizim miniş de kesenin duvarına yakın bi yerde saklanmıştı, doktor göremedi de göremedi, ödümüz kopmuştu. İnşallah vardır ve sağlıkla büyür 🙏🏻
Betuloz Melikeyurtseven öyle birşey demediler bende bugün araştırırken denk geldim öyle birşeye yarın doktora soracağım
Eda42_ ayseeeemoyku Bende 23 aralıkta kürtaj oldum boş gebelikten gerçekten artık iyice çoğaldı mi bilmiyorum ben 8 9 haftaya kadar bekleyecektim ama beta düşüyor kese de büyümemis 6 haftalıkda kalmış insan Aceba diyor Bazen ama sağlıksız hayırlı değildi demek diyorum 😔😔
2baby1cat Eda42_ üzmeyin kendinizi kesinlikle öyle. Bende boş gebelik nedeniyle düşük yaptığımda çok üzülmüştüm. Ama doktorum düşük yapmak bize berilmiş en büyük nimetlerden biri keseye tutanamayacak kadar sağlıksız olan bebekler düşer onların doğumu bizler için çok daha zor olur demişti.
Eda42_ 2baby1cat Zaten teselli olduğum bu oluyor demek ki sağlıklı hayırlı değilmiş o yüzden olmadı dedim ama işte insan üzülüyor inşallah bundan sonra sağlıklı gebelik oluşur diye umut ediyorum inşallah
ilkkezanneyim ayseeeemoyku ben de aynı durumu yaşadım 8. Haftamda düşük yaptım şimdi gene gebeyim 5+4 ve gene bebeği göremedik doktor 6 haftadan önce görünmemesjnin normal olduğunu söyledi 5+0da gitmiştim üç hafta sonra teksr gel dedi önceki de böyle olmuştu diyince suratımı görünce iki hafta sonra gel dedi bir hafta sonra yine Göremeyebiliriz bu haftalarda çok normal 9. Haftada gördüğüm bebek oldu dedi bekliyorum şimdi ben de gene kese var bebek yok inşallah bu sefer göreceğim ama bebeğimi
Melikeyurtseven Betuloz Yolk kesesi var bebek görünür diyolar bende de yolk kesesi göründü bebek yoktu cuma gidicem
Betuloz Melikeyurtseven bende oda görünmedi az önce baktılar maalesef boş gebelik yaşıyorum son 1 hafta daha bekleyelim dediler 😔