Hicrettt Almirolie vallahi buzzzz gibi, -4, -5 gidiyoruz işte 😂 burada doğup buyudum, eşimden dolayı tr de de yaşadım ama Türkiye bir başka bence. Ekonomik anlamda düzelse çok güzel aslında 4 bir yanı ❤️
Almirolie Hicrettt ah düzelmeezz gerçekten çok kötü bir zamandayız herkes yabancı ülkeye kaçmanın derdinde çoğu kişiye sorsan hepsi de gitmek ister burdan kuzum kardeşim Fransa’ya gitti orada yaşıyor hatta sadece o değil ailemin yarısından çoğu gitti Almanya İtalya İsviçre bende aklımdan geçirmiyor değilim ekonominin düzelmesi zor 💖
Beybyi Zehra_nergis ben normal de Adıyamanliyim eşimin işinden dolayı Aksaraydayiz pasacık mahallesindr
Nur1126 Songul2667 aaa nasıl denk geldi böyle 😂😂 cinsiyetiniz belli mi hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz
Sudezeren81 betull_9 gölyakadayım ben şuanlık kayanaban ile birlikteyim ama taşınıcaz sen tam nerdesin
Lucyprettywoman Sevgi4156 ilkti, ismim Ayşegül düşük oldu birkaç gün önce şuan dinleniyorum hayatımın dinlenme dönemindeyim zamanında çok calıstım:) 26 yaşındayım başak burcuyum aslen samsunluyum sen peki ismin nedir ve :)
Sevgi4156 Lucyprettywoman Lucyprettywoman Çok üzüldüm canım. Güçlü ol daha yaşın da genç tekrardan hayırlısı ile olur inşallah:) Benim adım Sevgi. 29 yaşındayım. Aslen Sinopluyum bende :) şuan çakışıyorum ama birkaç aya çıkıcam işten:) yakın da oturuyormuşuz . Görüşelim bi haftasonu kahve içelim tanışmış oluruz
Lucyprettywoman gulcanylmzeskn sağolun öyle yapıyorum nedense bu olay beni cok etkilemedi. Kalbini daha duymamıstım görmemistim bile. Sadece kese oluşmuştu. Üzüldüm ağladım ama çok kendimi paralamıyorum güzel yorumları okuyorum yeniden olabileceğine inanıyorum sakin kalmaya çalışıyorum. Stresle olmuyor cunku.
gulcanylmzeskn Lucyprettywoman Kesinlikle öyle rabbimin hepimiz için imtihanları var önemli olan bu sınavları nasıl atlattığımız Allahım sizinde yardımcınız olmuş ne güzel belki vakti değildi belki sağlıklı olmayacaktı bundan sonrası için en güzel şeyler sizi bulur inşallah 🙏🏼
Tugba29_ Lucyprettywoman beterin beterini düşünün tabiki üzülmemek elde değil bes aylık bebeğim karnımda öldü çektiğim sancımı dersin ölü doğum yaptım onamı yanarsın tez zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inş
Songul2667 Nur1126 ahaha evet Ben şehir hastanesine gidiyorum Huseyin Oğuz yuvanç doktorum şuanlık Cinsiyeti evet dhaa yeni öğrendim ama başka doktordan net olarak öğrendim Hüseyin bey Sadece tahmin demişti. Senin doktorun kim ?
Seymanurkurt LadyX bende çok isterim görüselim inşallah evet özlem hoca daha yoğun randevu alıp gidebilirsin Instagram sayfasından takip edersen hastası çok ilgisi alakası çok güzel istediğim zaman ulaşabiliyorum msja mutlaka dönüş yapar