Tugba29_ Benimde aynisi oldu iste devlette dusuk yaptim. Bana ilk gebelik normaldir 2 regl donemi gecsin tekrar hamile kalmaya calis eger tekrarlayan dusuk olursa arastirilir 1 tane yapmissin daha cok yolun basindasin dediler bana. Devlette kac tane doktora gittiysem hepsi aynisini soyledi. Hatta en son bir doktor benim hastalarim 3 dusuk yapmadan ben ilac vermem dedi rahat rahat. Benim icinde dusuk yapmak gercekten cok yipratici oldu. Hem parca kaldi fark etmediler eve gonderdiler karnimda agri basladi agri kesicilerle bile gecmiyordu devlete acile gittik rastgele bir doktor bakti kadin dogum uzmanindan gaz sancisi dediler eve gectik. Ki acilde bana bir suru agri kesici serum yapmislar asla agri gecmiyor gece uyuyamiyorum en son iki buklum ozele gittim doktor direk rahim ağzın tıkanmış parcalar burada birikmis dedi. Hemen kurtaja almaliyiz dedi kurtaja aldi sanki yeniden dogmus gibi rahatladim. Sonra kanamam yavas yavas azaldi zaten agrilarim kurtajdan sonra yok olmustu sanki. Ama sonra kan degerlerim cok dustu demirim folatim ben onlari toparlayana kadar zaten 2 ayin dahiliyede gecti. Bir daha yasamak istemiyorum.