Busraninannelikdunyasii Hanımlar, 2 çocuk için her ay 1500. Üçüncü ve sonrakiler için her ay 5 bin yatacak deniliyor. Cnntürkte sunucu 3 çocuklu aile her ay toplamda 6500 alacak gibi birşey dedi bu doğru mu bilgisi olan var mı
Yeniden2 Busraninannelikdunyasii peki yeni doğacak 2. Çocuklar için mi geçerli. Yoksa atıyorum 2. Çocuğu 2024 yılında yapmış olan bir insan içinde geçerli olacak mı
Kkardelenn1 Birde ilk çocuk için tek seferlik 5 bin demişler sonrasında aylık olarak devam edecek bir miktar yok mu onunla alakalı bir şey yazmamıslar
Busraninannelikdunyasii Kkardelenn1 Kkardelenn1 yeni doğacak ilk çocuklar için tek seferlik 5 bin yatacakmış
Busraninannelikdunyasii Yeniden2 yeni doğacak dendi ama ne kadar geçmişi kapsar bilemiyorum. Belkide 2025 yılı ve sonrası için geçerlidir daha detaylar paylaşılmadı
Vlog1345 Halihazırda olan çocuklu aileler için geçerli olduğunu sanmıyorum. Zaten enflasyondan dolayı nereden vergi alsak kıssak diye düşünüyorlar birden bire o kadar çok kişiye para vermezler. O da bence detaylarında birçok şartları olur aylık para için. 2025 sonrası doğan çocuklar için geçerlidir diye düşünüyorum