Gulcinnnnanne Hafif kanama ve su gelişinden hastaneye yatisim yapildi ciger gelistirici igne yaptilar bu dogumu baslatmak icin mi yoksa yapildiktan sonra birkac hafta bekleyeniniz var mi cevap lutfen daha cok küçük 24.haftaya basladik yasamaz ki😢😢
TwinsAndBeren Gulcinnnnanne ciğer geliştirici doğumu başlatmaz, erken doğum riski varsa yapılır ciğerleri gelişsin diye. Kötü düşünmeyin inşallah birkaç hafta daha sabreder bebişiniz 🤲
1prens1prenses_ Gulcinnnnanne 32+5 haftalıken banada yapıldı 2 doz Erken doğum riskim var diye Şuan için bişey demedi doktorlar Tam 33 haftalık olduk Perşembe günü muanem var bakalım ne diyecek bende bekleyim burda
Aydaa Gulcinnnnanne erken doğum ihtimaline karşı ciğerleri gelişsin diye yapılıyor bana da yapılmıştı 2 hafta sonra doğumum oldu Allahım hayırla sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
keyfimin-kahyasi-misin Gulcinnnnanne burda var bı anne 26 gibi doğdu sanırım bebeği Tam hatırlamıyorum civcivli bı hesapti Yaşıyor bebeği
Gulcinnnnanne TwinsAndBeren inşallah ilk cocugumda yapıldıktan 3 gun sonra dogurmustum ama cok stresliydim eşimle kavgaliydim ona yormustum simdide internette 1 ile 7gun arasinda baslar yaziyor diyor esim de korktum🥺
Gulcinnnnanne @“Blueange_68”#p35339974sizinde daha yeni yapilmis maşallah baya ilerlemis ama keşke bende gorseydim o haftalari 🥺
Asi_07 Gulcinnnnanne doğumu başlatmaz aksine erken doğarsa solunum sorunu yaşamasın diye yapılıyor korkmayın 32 haftalıkken yapılmıştı ilk gebeliğimde 39 haftalıkken de sezaryen doğum yaptım Rabbim zamanında sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
keyfimin-kahyasi-misin Gulcinnnnanne görürsün niye göremeyesin iğnenin seni digyrmak gibi bir özelliği yokki
Gulcinnnnanne keyfimin-kahyasi-misin ilk gebeligimde 31 haftalik dogurdum ciger gelistirici vurulduktan 3gun sonra dogurmustum da yine ayni olursa diye
Busrakeyvan Gulcinnnnanne canım korkma ciğer geliştirici senin bebeğinin sağlığı için yapılıyor 24saat arayla iki doz benim ikinci gebeliğim ilkinde 34de doğum yaptım şimdi ikinciye hamileyim düşük riskim vesyra gelişim geriliği yüzünden doktorum 28 haftamda iğne yaptı ilk hedef 34demissi şuan 38+ 2 yüz cuma gunude kavuşuyoruz çocuğun sağlığı için ciğer geliştirici oğlum 34 haftalık 1800 doğdu kuveze girmedi
Gulcinnnnanne Busrakeyvan ay masallah ne guzel girmemis kuveze benimde ilk cocugumda 31 haftalik dogurdum ciger gelistirici vurulduktan 3gun sonra dogurmustum yine ayni olursa diye 🥺
Busrakeyvan Gulcinnnnanne aynı olmuyor çevremde çok diyen oldu hatta ama her hamiellik farklı gerçekten oğlum erken doğdu iğne olduktan sonra kızımda iğne oldum şuan cuma günü 39 haftalık doğum yapacağım