Melike2535 İnstagramda takip ettiğim bir astorolog paylaşmış reglime 4 gün var değerlendirsem yine de şansım olur mı ki
Lucyprettywoman Melike2535 Bu adam uzun bir süre ben de takip ettim söyledikleri çıkıyor kanıtlarıyla da paylaşıyordu hatta Şimdi yeniden takip ettim unutmuşum hatırlattiginiz için teşekkürler
Deletedmom_121 Melike2535 Bu astrolog doğru söylüyor mu bilmiyorum ama , Benim kaynanam söyledi sizin bir iki aya çocuğunuz olur diye içine doğdu sanki hoop bı baktım 2 ay sonra hamileyim. bence kaynanama soralım 😂😂😂
Melike2535 Lucyprettywoman rica ederim evet bende uzun zamandır takip ediyorum dediğiniz gibi çıkıyor tahminleri
kumsal__ Deletedmom_121 bak beni kesin sor bak kesin 5yildir o bu çocuğun olcak diyo olmuyo belki kerametim kaynanandadir 😅😅🤣
Deletedmom_121 kumsal__ İnan en doğru zamanı Allah bilir İnşallah en kısa zamanda seninde olur benimde 4 yıl olmuştu 💕🫂 Umudumuzu kaybetmeyelim ❤️
anneolucam Melike2535 cidden bazıları doğru söylüyor ve çıkıyor regline 4 gün kala bu durum olacağını sanmıyorum yinede Allah bilir tabi kii🥰 benim reglim 5 gün önce bitti 2 kere değerlendirdim bu haftayı gün aşırı değerlendiricem inşallah olumlu sonuç alırıım☺️ Melike2535
kumsal__ Deletedmom_121 umudumu hiç kaybetmedim ama her ay hüsrana ugramaktanda yoruldum geçenlerde 3 test yaptım iki çizgi vardı dikkatli bakınca görünüyordu dün gittim bı umut erken gebelik testi aldım negatif bugünde adet oldum çok ağladım o kadar sevinmiştimki ikinci çizgiyi görünce
Deletedmom_121 kumsal__ Seni çok iyi anlıyorum bilirim ne demek olduğunu Üzülme stres yapma tam unutucaksin herşeyi birden bir bakmışsın ki hamilesin 😊 Hiç sikma canını Herşey nasip
kumsal__ Deletedmom_121 elimden geldiğince öyle yapmaya çalışıyorum canım inşallah RABBİM banada isteyen herkesede nasip etsin ♥️❤️