Saadet_arslan Selam kızlar 3 çocuğum var küçüğü 8 aylık sezeryanla dünyaya geldi dün test yaptım hamile olduğumu öğrendim benim gibi bu durumu yaşayan varmı (1 normal 2 sezeryan oldum)
Polyana12 Saadet_arslan konu ile alakası yok ama bir normal 2 sezeryaya hire hangi doğum yöntemi daha iyi sizce
123obd Saadet_arslan Ay ben yaşıyorum suan kizim 8 aylikken kalmışım ilk 4 ay cok agladm bakamam yapamam diye suan kabullenmis durumdayım 4. Sezeryanım olcak
Saadet_arslan Polyana12 tabiki normal dah iyi çabucak toparlanıyor sun ama bebek nasıl gelmek istiyorsa öyle gelmek istiyor dünyaya
deletedmom43191 Reyhan07 hepsi yaniltici oluyor kızı olup tatlı yiyen de oğlu olup eksi yiyende çoktur
Gulcan0643 deletedmom43191 bildiğim kadarıyla reglin 12. 13. Günü cinsel ilişki olursa bebek %80 kız olurmuş
BetulMom Saadet_arslan siz de istiyordunuz heralde ama merak ettiğim hamilelikşeriniz ve doğumlar mı çok rahat geçiyor yoksa bebekleriniz mi çok kolay. Valla cesaretinize hayran kaldım
deletedmom43191 Gulcan0643 ne alakası var ya 🙂🙂🙂🙂 onu diyen kişiye ne bağlantısı olduğunu mutlaka sorun herkesin nasibinde ne varsa o olur onlar hurafe
Gulcan0643 superstar_00 ben Tonguç gündüzün videosunda o şekilde gördüm 14 gün ilişki olursa erkek olur diye biliyorum
Gulcan0643 deletedmom43191 instagramda biyolog Tonguç gündüz var onun videosunda gördüm ben Bi bakın isterseniz
staRmama deletedmom43191 ne hurafesi kuzum? Bu tatlı yedim oğlum olacak gibi bir uydurma değil bilimsel olarak x kromozomu y kromozomuna göre yavaş hareket eder. Yumurtlama günü ilişki olursa erkek olma ihtimali artar çünkü y kromozomu hızlı hareket eder ve az yaşar x’e göre. Bunu etkileyen bir çok faktör vardır sperm kalitesi vs ama en büyük etken bu. Araştırın görün fen dersi de mi görmediniz 🥴
deletedmom43191 Gulcan0643 öyle birsey mümkün olsaydı herkes onu dinler herkes aynı cinsiyeti doğururdu rabbimin nasip ettiğine o kim oluyor da karışıyor yok sunu yapın kız olsun vay be güzelmiş
Saadet_arslan BetulMom ne zor nede kolay çocuk çocuk tur her zaman biz 7 kardeşiz eşimin ailesi 7 kardeş bende çekirdek ailemi çoğaltmak istiyoruz 😇hayırlı sıyla doğumum olsun 4 çocuk yeter tabikide
deletedmom43191 staRmama bende kıza hamileyim ama deli gibi pasta baklava yiyorum 😅😅 fen dersi gördüm fakat cinsiyet ile tatlı eksi yenmez
staRmama deletedmom43191 kuzum okuduğunu anlayabiliyor musun lütfen yanlış anlama bende ona hurafe dedim zaten 😂 neyse boşver okuyan arkadaşlar anlar ne demek istediğimi 😂