Bus-94 Kızlar yeni yıl itibarıyla her şeye zam gelmiş durumda kimler hangi hastane hangi doktora ne kadar muayene ücreti ödüyor kaçken kaç oldu bilgilendirebilir misiniz lütfen 🙏
Alpgmz Bus-94 Medipol mega prof 3100 iken 4700 oldu muayenesi Zorunlu sezeryan 52 bin iken 78 bin oldu
Merve-metin Bus-94 Esencan hastanesine gidiyorum henüz zam gelmemiş benim doktoruma ama diğer doktorlara zam gelmiş diye duydum muayene 1050 doğumda normal ve sezeryan farketmeksizin 30 bin
gezentianne Aslaninannesi_ Canısı medipol megada o parayı vereceğine gürkan ağralıya git muayenesi 2 bin tl özel klinik. her muayenesi detaylı ultrason gibi tek tek tüm organlara bakıyor valla ekstra gitmene gerek kalmıyor.O fiyata acıbadem atakentte dogum yaparsınız🥰🫠🫠
-Cansu- Merve-metin esencan da hangi doktora gidiyorsunuz aceba memnun musunuz. Ben yarın için randevu aldım ve bana 1550 tüm doktorların fiyatları dediler
cylnmy Medicana beylikdüzü doç dr 3600, Çamlık Tıp merkzi (Çekmeköy) 1100, Kolan Hospital beylikdüzü 1800
OmerNfs Bus-94 kızlarrr Mecidiyeköy Fulya Acıbadem sezeryan ikiz doğum 140bin lira başka hastane sezeryan bilgisi olan olan var mı
cylnmy Yuuki yok dogum yaptırmıyor, ben bazen kontrol amaçlı gidiyorum bebeği görmel için. Ama gönül hoca çakmak erdem hastanesi ile calısıyor, çamlık tıpta takip edilip doğumu çakmak erdemde yapıyorsunuz
cylnmy Yuuki Ben yaklaşık altı ay önce Şile’ye taşındım daha önce Beylikdüzü’ndeydim şu anda Beylikdüzü Medicana hastanesi takipliyim iş için Şile’de olduğumdan dolayı 32. haftadan sonra annemlerin evine döneceğim Medicana Beylikdüzü’nde doğurmayı düşünüyorum. Arada bir panik atağı anksiyetem tutunca kontrol amaçlı çevredeki doktorlara gitmeyi seviyorum Şile devlet hastanesinden de çok memnunum tabi doğum yok şile devlette 😂😂ama doğumu Beylikdüzü Medicana’da yapacağım aksi bir şey olur ise Medicana Ataşehir hastanesi buraya yakın diye oraya gideceğim inşallah yani allah nasip ederse :)
Bus-94 cylnmy beylikdüzü medicanada muayene ve doğum ücretleri ne kadar acaba hangi doktorda takiplisiniz 🤗
hhaziran Bus-94 lotus nişantaşında nice klinik burak özköse, nakit 4.000 kredi kartı 4.500 😮💨 bi düzenleme yapılacaktı düşürmek için, son durum ne bilemiyorum
Merve-metin -Cansu- Melih bestele gidiyorum 1050 tl muayene ücreti canım geçen hafta gittim daha doktora diğer doktorlara zam geldi ama Melih hocaya zam gelmemiş martta gelecek dedi asistanı ben doktorumdan çok memnunum çok ilgili istediğim saaatte aklıma takılan sorularda yazıyorum direk dönüş veriyor