Haribo42 Kizlar daha 7 haftaligim ve biraz sorunlu geciyo hamileligim adam akilli doktor bulamiyorum dogumumu gerceklestiricem doktor ariyorumm önerisi olan varmi lütfenn...
NekwaSultan Haribo42 rumeli hastanesinde nilgün kustarci hastane olarakta güzel bence uzaga gerek yok. Ya da medipol
Mervus Haribo42 canım medipol Şerif’e tuğba hanım 👍 kesinlikle bilgisine güvenebilirsiniz ben çok seviyorum doktorumu
Chan Haribo42 Biruni Hastanesine bir bakın derim. Florya, Küçükçekmecede. Ben Tuba Günay'a gidiyorum, doktorumdan şikayetim yok. İlgili bir doktor ama çok samimi olan biri değil hani baştan uyarayım 😅 İşinin ehli ama kesinlikle.
mrssyncaa Güneşli Yaman Tıp Merkezi,Eray Balcan’ı öneriyorum canım bende ona gidiyorum çok memnunum onda doğum yapan yakınımda oldu çok memnun kaldı hastaneden hemşireden ebeden doktordan fotoğrafçısından bende çok memnunum muayneside bu kadar iyi şeye göre çok uygun gitmeni tavsiye ederim🙏🏻👼🏻
Mrvaydn18 mrssyncaa ben de Eray balcana doğum için gitmeyi düşünüyorum peki muayene ücreti ve doğum ücretleri hakkında bir bilginiz var mı?
mrssyncaa Mrvaydn18 doğum ücretini henüz yeniyim diye sormadım ama çok fazla olcağını düşünmüyorum olursa da inanın o adam hakediyor ama değildir çünkü muaynesi çok uygun sigortalıya 50 ya da 55ti sigortasıza 65 tl.Çok temiz çok ilgililer kibarlar en ayrıntısına kadar herşeyi tatlı dille anlatıp söylüyor.👼🏻
Haribo42 NekwaSultan rumelide hadiye habima gittim bi kez ama dogum yapanlar cok memnun degiller emin olamadim bide o dedigin doktora bakim .. medipolde hangi doktor ?
Haribo42 Medipoldede bebek yogun bakimi vs baya bisiler yokmus yani vocukta bi sorun olunca apar topar baska yere gitmek zorunda kaliyomus insanalr .. kafamda deli sorular:)))
Zehraaydogmus Haribo42 yenibosna da nisa hastanesi var belki duymuşsunuzdur kadın doğum kısmı gerçekten çok iyi fiyat olarakta bence gayet makul bebek yoğun bakımı da var benim doktorum muhabbet hanım güler yüzlü bi doktor kadın doğum uzmanlarının tümü kadın doktor bu konuda içiniz rahat olabilir bence bu hastaneyi de düşünün
Haribo42 Zehraaydogmus cok tsk ederim canim orayi duydum evet orda bi kadin dogumvu var herkesin gittigi su an hatirlayamadim ama sanirim diger arkadaslarin tavsiye etrigi yerler daha yakin oldugu icin oralardan bi doktor tercih ederim 😘☺️
Haribo42 Yeniiannee cok tsk ederim canim cevap verdiginiz icin hepinizinkini kaydettim artik birine gidicem:))