Ngsngetnsgng İlk doğumda mastit olmuştum bunda önceden hazırlık yapmak istiyorum kullanıp memnun kaldığınız uygun fiyatlı elektronik göğüs pompası varsa bildirir misiniz rica etsem bunu gördüm Trendyol da ama iyi olur mu bilemedim
myangelson Ngsngetnsgng ilk doğumumda erken doğum yapmıştım en yakın ebebekten elektrikli pompa almıştık weewell markaydı çekim gücü falan baya kuvvetliydi 2 kere denedim bebeğimi kaybettigim için kullanamadım tekrar. Bu hamileliğimde de onu kullanacağım o zamanlar baya iyi gelmişti çekim gücü falan
Asilzedemom Ngsngetnsgng a101 de Pierre Cardin elektrik pompası geliyor ben ondan alicam 800 galiba fiyatı bir bakın isterseniz bazısı satışa koyuyor
Asilzedemom Ngsngetnsgng ben ilk bebeğimde el pompası aldım 10 lira di şimdi 150 olmuş onunla 1 yıl idare ettim hem emdi hem sahip buzluğa attım bunda elektrikli alicam Perşembe günü inslalah bide süt saklama poşeti de gelmiş onlardan da aldım
myangelson Ngsngetnsgng şuan makine yanımda değil internetten bakarsanız görsele daha iyi olur trendyolda çıkıyor bakınca. Weewell çiftli elektrikli göğüs pompası diye geçiyor
merube Ngsngetnsgng Senaserhan valla lansinoh ikili google a yazarsaniz cikar ben memnunum baya isimi goruyor
Senaserhan Tam ben de bu soruyu soracaktım uygun yollu olsun istiyorum acura markasının 2 Li elektriklisi var onu düşündüm de bi işe yaramazsa boşa gider para başka öneri var mı
Ngsngetnsgng Senaserhan 740 TL bnce çok uygun alıp denemek lazım birde yorumlar çok önemli bnm için olumsuz görürsem hiç almam ama fiyat çok iyi bence
Ngsngetnsgng Asilzedemom bnm olduğum yere çoğu ürün gelmiyor yada çalışanlar alıyor o yüzden internetten bakıyorum ama şansımı dener giderim belki bulurum
Ngsngetnsgng Asilzedemom bizde birinden emanet olarak deneme amaçlı aldık ama manüel bir işe yaramadı o zaman o yüzden elektrikli bakıyorum
Asilzedemom Ngsngetnsgng bende a101 uygulamadan bakıyorum ama sagolsunlar erken koymuşlar yanıma da para almamıştım bugün gidip süt poşeti gogus pedi alicam bide pompaya bakicam anneme de dedim memlekete olursa al diye bakalim kim alırsa sende uygulamdan bak belli eve getir de olur
Asilzedemom Ngsngetnsgng canım benim ben varya sırt mastit olmuyayum diye elektrik li bile bilmiyordum yani gormedim de ilk oğlumda etrafımda dogim yapan vardı ama sütü olmadı kimsenin şimdi ama ben bir tane daha var oğlum uğraşamak istemiyorum
Senaserhan Hanımlar a101 e pierre cardin pompası geliyormuş tekli 700 mah batarya 740 tl ye nasıl sizce yorum yok hiç