Smanr  Kızlar dün mü pik bugün mü sizce
Afranaz Smanr canım asıl çatlama günü önemli zaten yumurtan da muhtemelen yarın çatlar, bana doktorum bir gün dur bir gün değerlendir demişti sende dün değerlendirmiş sin zaten bugün dur yarın tekrar dene
Smanr Cessika iki gün üst üste pik olur mu ki kızlar baktığımda2.gün hep silikleşti yazmışlar kafam karıştı da
Smanr Cessika dünü değerlendirdik bugünü de mi değerlendirelim üst üste ilişki sperm kalitesini düşürüyor diyorlar ya kafam karıştı
Smanr vilanelle teşekkür ederim üst üste değerlendirme kaliteyi azaltıyor yazıyor ama bugünü de mi değerlendirelim sizce
vilanelle Smanr bu durum aslında erkeğin yaşına, sperm sayısına vs değişiyor. eğer probem yoksa bence ardarda 3 gün yapılabilir kaçırmamak adına, ama sizinki zaten çatlamamış, muhtemelen yarın çatlar, bugün boş geçilebilir
vilanelle Smanr bu arada burda çatlaması için havuç yiyin yazıyolar diye ben yedim ve hemen çatladı gerçekten size de öneirrim:)
hellolittlesunshine Smanr çatlama göre değerlendirin sorun olmaz sperm 3 ay önceden depoda oluyor zaten erkek menisi de 24 saatte yenileniyor o yüzden yumurtlama günleri 4 gün üst üste bile olsa sorun olmuyor yeterki adet bitiminden itibaren her gün olmasın çünkü o zaman sperm hızını etkiliyor. Çatlama için de havuç veya havuç suyu tüketin sonrasında da her gün muz ve avokado yiyin tutunma için
Almira_ Smanr sık ilişki yaşadığımız bir dönemde normalde korunmamiza rağmen eşim bana sormadan icime boşaldı ve sonrasında ben kızınca zaten çok kalitesizdir, çok sık yaptık çünkü, azcik bir şey çıkmıştır dedi ama.ben onunla.hamile kaldim. Yani sperm kalitesnde vs sıkıntı yoksa azcik bir damla bile hamile.birakabilir. çatlama vs konularından anlamam ama yanlislikla sohbeti okuyunca yazmak istedm benm başımdan geçeni. Her sık yapılmış ilişkiden kalitesiz sperm çıkmıyor yani.
Smanr vilanelle kızlar ben çok anlamıyorum da yumurta şuan atıldı ve ikisi de kırmızı buraya kadar sorun yok. çatlaması ne demek onu bi türlü anlayamadım
Smanr hellolittlesunshine kendiliğinden çatlamasını beklesem nolur ki bide çatlama ne demek tam olarak çatlama olunca mı spermle buluşabiliyor
vilanelle Smanr yarın bu çizgi inşallah silikleşecek o zaman çatlamış demek, onun için de bugünden başla havuç ye ki hemencik çatlasın. yani asıl o çatladığı akşamki birliktelikte döllenme ihtimali yüksek
hellolittlesunshine Smanr yani havuç daha etili bu ay ben havuç ve portakalı blenderda çektim sonra süzgeçte posasını ayırıp içtim ertesi gün çatladı. Diğer türlü çatlamayıp kiste de dönebiliyor
hellolittlesunshine Smanr yumurta normalde atıldığında 22mm kadar falan büyüyüp çatlıyor bazen çok fazla büyüyüp çatlamayıp kiste dönüyor ve adetle atılıyor. Çatladıktan sonra 24 saat içinde spermle birleşme oluyor. Senim de iki gün kırmızı çıkmış büyük ihtimal yarın çatlar ama sen yine de riske atma doğal olarak havuç tüket yardımcı olsun
Smanr hellolittlesunshine evet haklısınız doktora gittiğimde ufak kistin var demişti adet olunca erir demişti demekki yumurta büyüdü ve çatlayamadı kiste dönüştü şuan bir havuç tükettim yeterli mi sizce
Smanr hellolittlesunshine çatlama olduğunda spermler yumurtayı dölleyebiliyor dimi yani yumurtaalma değil çatlama önemli