Ozdemirgulsum Kızlar bugün doktora gittim ve 1755 gram dedi ama az almış dedi haftasıyla uyumlu değil dedi sizce ne yemeliyim kilo alabilmesi için
mervedmrcn Ozdemirgulsum avakado, kaşar, süt, muz, ceviz, tahin ben bunları tüketiyorum genelde bebeğe gerçekten yarıyor
Symnr24 Ozdemirgulsum ay bu doktorlar çok değişik 32+6 da gittim 1700 dedi haftasıyla uyumlu dedi size nasıl uyumlu değil demiş
Iremats Ozdemirgulsum Kefir, kaşar peyniri , muz , tahin gerçekten çok etkiliyor. Aşırı aşırı tüketmesenizde haftada bazı akşamlar kefir içseniz, muzun üstüne tahin döküp yeseniz bile yeterli bence ♥️
Alp2108ask Ozdemirgulsum öncelikle stres yapmayın lütfen. Malum bebişler stresten çok etkileniyor. Yumurta, kaşar peyniri, avakado,muz yemenizi öneririm. 🌹
tomrisinaannesi Symnr24 baz alınan tek şey kilo değil 😀 göbek çevresi geriliği bile hafta olarak geriye atmak için bi neden bazı doktorlar böyle söylemek yerine geriden geliyor diyor direkt kafa karıştırmamak için konu sahibi arkadaş her gün 1 muzu 1 bardak sütle blenderdan çekip için bir iki avuç da badem tüketin bana iyi gelmişti 35+3’üm 2900 gram bebeğim
babyiscoming_ Symnr24 32+6 da 1700 zaten uyumlu değil ki. 32+0 da 1.900-2 kg olması lazım araştırın bence ve beslenme düzeninizi tekrardan oluşturun
Busra333 Symnr24 Ozdemirgulsum Pinar06- babyiscoming_ Benim de aklım karıştı doktor nasıl uyumlu dedi ya benim ki o haftada 1860 gram olduğu için göbek çevresi yakın takibe aldı beni ve üzerine her an doğuma alabileceğini söyledi. Ben tabi ki çok araştırdım başka doktorlara gittim çok yakın eski bir doktordan 1 Saat fikrini dinlendim. Hepsi aynı kanıda. Bebek gelişim geriliği arttıkça strese girermiş ve bu da Allah korusun işte ani kayıplara neden olabilirmiş. Max 4 hafta gerilik olabiliyormıs. Hemen alınıyormuş bebek. Hatta doktorum 34+3 bu cuma alabilirim herseye hazırlıklı ol Büşra dedi. Ama 2,5 geriden gelemey devam ederse sıkıntı olmaz artarsa bu şekilde cuma alacağım gibi konuştu ki sadece 1860 gramdı en son 🥹
1mavi1mor Ozdemirgulsum üzülmeyin ya :( Elma ve havuç suyu çok faydalıymış. Bende denedim ama bizim zaten 3kg üzerine asla çıkmamamız gerekiyor o yüzden ekstra şeyler yapmıyorum 😬
Ozdemirgulsum 1mavi1mor aa neden çıkmıyorsunuz aynı bende öyleyim çok kilolu doğsun isteniyorum aslında ama doktor söyleyince bi korktum
1mavi1mor Ozdemirgulsum Benim çatım dar malesef. İlk bebeğimde de diyet yapmıştım şeker vs yemiyordum. Bu bebekte de devam ediyorum
Cicekgibibiri Haftanın ortalarında 2.890 gramdı biraz tombik bir bebiş bizim ki hamileliğim boyunca her gün avakado , kaşar , muz , ceviz yedim öneririm☺️
Pinar06- Ozdemirgulsum o hafta da 1800 gramdı gayet iyi dedi doktorum minyon bir kız olabilir dedi sadece
Ozdemirgulsum Busra333 vallaha bende çok stresim şuan ne yiyeceğim ne takviye alacağım şaşırdım artık ben elimden geleni yapıcam gerisini Allah’a bırakıyorum
Busra333 Ozdemirgulsum 20 insan ne yapacağını şaşırıyor aç karna bir şeyler yemeye çalışıyorum kendimi çok tükenmiş hissediyorum tabii ki Allah’a 1000 şükür orası ayrı ama psikolojik olarak iyi değilim