meyro-2021 33 haftalık gebeyim hanımlar ortalık salgına yaklandım 2 .3 gündür bebe hareketlerinde azlma oldu çok yavaş hareketlerinde grip le alkası varmı acba başına gelen varmı ya 🤒😷
1prens1prenses_ meyro-2021 Valla bende yakaladım kusma ishal Azalma oldu bugün hiç etmedi gibi böyle sallıyorum tık tık azcık kımıldar gibi yine duruyor zaten Kasılmam da çok var Açılmam da var bende korkuyorum Ha birde hiç beslenemiyorum çok fazla susuz flaan kaldım ishal kusma Bebek iyice ka
Kubrabsyg meyro-2021 bende salgına yakalandım ciğerlerim çok kötü öksürmekten kasılıp duruyor bebek hareketleri yavaşladı. Erken doğurucam diye korkuyorum
Almira_ meyro-2021 tarif yazdım post açtım bu konu için. Deneyebilirsiniz iyi gelecektir mutlaka. Profilimden bakın isterseniz. Anne hastayken bebek de etkilenebiliyor. Hareket azalması ondandır. Bir an önce iyileselim inşallah
meyro-2021 1prens1prenses_ bnde kumsa vs yok ishal ama halsizlik ve öksürük cok dedin gibi hafif kıprdama gibi ya inşallah önemli bisey değil dir
Skye Salgına 31.haftamda yakalandım hareketleri çok azalmıştı ultrasonda ve nst de problem yoktu. Doktorum, senin vücudun yorgun düştüğü için o da dinleniyor merak etme demişti. 33.haftamdayım ancak atlattım hastalığı hareketleri de düzeldi.🥰