Prensess33 Kızlar ya erkek ismi arıyorum içime doğru düzgün bı isim dogmadi daha iki kızım var onlarda hiç bu kadar düşünmemiştim önerir misiniz çok degisiik isimler modern isimler koymak istemiyorum 🤍
Lucyprettywoman Prensess33 Analiz yaptırmanızı tavsiye ederim sizin eşinizin ve bebeğinizin doğum tarihine uygun olarak
babyandmomy__ Prensess33 isim konusunda bende aşırı kararsızdım yani kız olsa ismi belliydi ama erkek de hiç fikrim yoktu Eşim Ata koydu adını çok benimsedik şimdi bir isim daha bulalım diyorum ama asla beğenemiyorum 😂 Ama Ata olmasaydı Atlas koyacaktık
Leylaaa_46 Prensess33 Eğer erkek olsaydı Akın koyacaktim . Kızımın ismi Alin uyumlu olur diye İkincide kız oldu Alya koydum
Lucyprettywoman Prensess33 analiz yapanlar var hem İslami açıdan hem enerji bakımından ortak bir isim belirleniyor yani harflerin önemi çok büyük isterseniz 1.02 sayfa var kafamda onları atarım size
Prensess33 babyandmomy__ isim yok sanki 😂 hepsi tuhaf geliyor bana sulalede kimsede olmayan arıyoruz daha çok