Dilaraunal Öncelikle geçmiş olsun, inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Benim progesteron hormonum düşük olduğu için 8 hafta kullandım günde 2 kere fitil olarak. Açık renkli pembe akıntımda olmuştu ancak sonradan kan uyuşmazlığından olduğu anlaşıldı. Yinede 4. Haftamdan 12. Haftama kadar kullandım. İlaç fitil olarak çok daha etkili, ve bebeğin tutunmasına destek olabilecek tek ilaç. Çoğu hamile kullanmıştır endişe etmeyin. Tabiki ilacın bile etki etmeyeceği durumlar olacağı için doktorunuz kanama olması durumunda çağırır risk olacağı için, siz ilacını kullanıp güzelce dinlenin mümkünse. Endişe etmek size psikolojik zarardan başka bişey vermez. İlaçtan sonra saydam, beyaz akıntılar olması normal, bu yüzden söylendiği gibi akşam alırsanız daha iyi olur ancak çamaşırınızda yada tuvalette bu tarz bişe görürseniz endişe etmeyin ilacın fazlası atılıyor. Birde çok fazla derine itmeye çalışmayın parmağınızın ulaşacağı son nokta gayet yeterli zaten varlığını hissetmiyorsunuz. Ama yatmadan hemen ayağa kalkarsanız tüm ilacın dışarı atılması mümkün bu yüzden en azından 1 saat uzanın.