DeryArenn Sydaglsen bende giydirmek istemiyorum ama sanki giydirmesem başa doncek gibi sancilancak diye bu korku var içimde
Canmoms3 DeryArenn yok çorap giydirmiyorum sıcak oluyor evin içi üstüne penye battaniye atıyorum çok soğuksa polar battaniye atıyorum sıcaklık 21 22 derece arası göğsüne ve sırtına bakıyorum sıcak üşümüyor yani
DeryArenn Canmoms3 inanır mısın geçen ev 25 dereceydi ben üşüdüm kalktım üstüme kalın bisey giydim gece bendemi bi sorun var acaba 😀
Canmoms3 DeryArenn 21 22 derecede bende üşüyorum bazen ama doktor sırtı ve göğsü sicaksa üşümüyordur demişti içiniz rahat etmiyorsa polar battaniye attın üşüdüğune eminseniz kan değerleriniz düşük olabilir üşüyorsaniz kansizliktan belki
mcansu DeryArenn şu anki hamileliğim kız bebek ama ilki erkekti kış bebeği ve erkek olmasına rağmen hiç gaz sorunu olmamıştı şükür
DeryArenn Canmoms3 hala kundak yapıyorum bide kundaksiz asla uyumuyor elini yüzüne sürüp kendini uyandırıyor napcam böyle ben kara kara düşünüyorum 😀
Aylaa123 DeryArenn bizimki gazlo değil ama olmayacağı anlamına gelmiyor 😂kendim bile çorapla yatarken bebemi çorapsız yatırmayı vicdanım el vermez 😂😂
DeryArenn Aylaa123 valla ben çorapla yatmıyorum ama oğluma giydiriyorum bi yanım diyor Derya giydirme ev sicak rahat etsin çocuk bi yanımda diyor sancısı olursa ne yaparım giydir gitsin 😀😀
mcansu DeryArenn evet bebeği gazlı kolik olan tüm arkadaşlarım öyle söylüyordu o zaman Bakalım bu bebik nasıl olacak oğlum rahat keyifli bir bebekti
DeryArenn ZeynepDuru17 ya evet öyle diyolar ama ben çok çektim gaz sancisindan çok korkuyorum gene öyle olur diye hiç yatirmadim da çorapsız cesaret edemiyorum
DeryArenn mcansu inşallah buda oyle olur ben cocugumu sevemedim gazdan hep ağlıyordu hiç keyif alamadik buyuturken
Asilzedemom DeryArenn çorap değilde tulum daha iyi olur bence gündüz zaten çoraplı ayaklari giymesine gerek yok bence bende giydirmedim şahsen
DeryArenn Asilzedemom tulumda fermuarli tulum giydir demisti doktorum çıtçıtlı tulumlar aralardan hava girer sancılanır demisti tulum pelin kullanışlı gelmedi bana açıkçası çocuk içinde rahat hareket edemiyor gibi geliyo bana
DeryArenn Canmoms3 ay ne güzel benimkide 4 aylik oldu hala kundaklıyorum nasıl birakcam hiç bilmiyorum