Beyzanrcnp Bebeği gördük az önce kalp atışını da gördü doktor çok küçük daha dedi küçük olduğu için kalp atışını duyamıyoruz ama görüyoruz dedi bunu daha önce yaşayan var mı ?
Birbenbirbebek Beyzanrcnp evet canım telaş etme 5+2 de haftaya gel dedi gördük ama duymadık 7 de duyduk 🥹
Beyzayaz_32 Evet Beyzanrcnp evet canım normali bu merak etme 1-2 haftaya dinletir görmeniz daha önemli
Sevimaltnn Beyzanrcnp bende 7.gaftada gördüm doktorum ilk 3 ay dinletmeyi önermem otizm riski olabiliyor demişti o yüzden görmemiz yetti 3 aydan sonra dinlicez zaten cihazda gözüküyorsa bir sorum yoktur canım
bestesa Biz de bugün 6+3 de birebir aynı şeyi yaşadık. Bebek ve kalp göründü. Sesini duyamadık. Bence her şey normal beni 3 hafta sonra çağırdı. Çok şükür🙏🏻
bestesa Evet vajinal ultrasonla baktı. Karından çok net değildi. Henüz yarım santim, bence görmemiz yeterli içinizi ferah tutun her şey yolunda
Birbenbirbebek Beyzanrcnp 6+2 de karından duymadık alttan bakabiliriz dedi bende gerek yok dedim 7. Hafta da karından duyduk
Sinemphotographyy Beyzanrcnp canım görünmesi ile duyulması arasında fark yok. Bazı doktorlar benceeee bilerek dinletmiyor. Ben muayene olurken bende 6 haftalıktım. Dinlemeyelim dedi doktor. Bir titreşim gönderiliyormuş bu da onu rahatsız ediyormuş galiba. Biz saniyelik duymak istiyoruz önceki kürtaj olmuştu emin olmak istiyoruz diyince iki saniye dinletti hemen kapattı 🥹
Beyzanrcnp Sinemphotographyy baktı açtı şeyi ama duyamadı çok küçük dedi pıt pıt atıyor görüyorum dedi işte insan merak ediyor 🤦🏻♀️
Sinemphotographyy Beyzanrcnp Canım benim doktorda ilkten duyulmaz belki falan dedi ama cihazı çok güçlüymüş belli ki sesini en sona getirdi öyle duyurdu. Gerçekten cihazı eskiyse duyamayabiliyorlar. Nokta kadar daha annesi 🥹❤️ Bir haftacık daha sabret gümbür gümbür dinletir sana ❤️
Aysenur_0046 Aslaninannesi_ alttan bakması lazım bence küçük olduğu için 10 haftalık vs karından bakıyor normalde
Aslaninannesi_ Aysenur_0046 alakası yok küçüklükle 10 haftadan öncede karından bakılıyor ki 6 haftalık karından gördü doktorum kalbîde pıt pıt atıyordu gösterdi 7 de dinletti