yasen1 Bhar34 2 artımed bi başka marka erken gebelik yaptım hepsi silik çıktı eger gecıkme varsa adetınıDe gidin kan verin en iyisi
Flowermom0 Bhar34 hiç güvenmeyin o teste. 3 kere bana negatifi göterdi aynı gün içinde. Daha snra 2 yane başka test aldm pozitif gmsterdi. Hamileymişim
Bhar34 Havvakutsi hadi yaa bende de ilk birsey yoktu 20 dkka içinde çift çizgi oldu kuruma mi diye aklımda şüphe oldu bide erken gebelik diye söylüyorlar
Bhar34 Zliha01 doğru olabilir yalancı pozitif çünkü ilk yaptım hiç birsey yoktu 20 dkka içinde oldu kuruma çizgisi mi diye aklımda şüphe kaldı benim de
minikbebegim06 Bhar34 zaten 5 dk maksimum 10 dk geçtikten sonra hiçbir testin doğruluğunu düşünmeyip yineleyin üstünde bile yazıyor alırken de söyleniyor
Havvakutsi Bhar34 yok yok alma o testi birde erken gebelik testleri aşırı yanıltıyor kaset test daha iyi
Bhar34 Flowermom0 yaa benimkinde ilk köyü silik çıktı 2 tane daha yaptım ikisin de de belli belirsiz silik çizgi çıktı
handee3535 Bhar34 5 tane üst üste yaptım hepsinde Pozitif gösterdi. Kan verdim ve yoktu. Yalancı Pozitif veriyor. Oysa ne ümitlenmiştim. Birda asla almıyorum. Predictor alıyorum artık.