bereninannesi__ Gokturkmom_ çevremdeki herkesin kız bebişi olacak. Bende dahil. 2025 kız senesi 😍 Go girlll 😂
Mervegrr Gokturkmom_ 2024 gebe kalıp 2025te doguracaklar için ne senesi oluyor 2024 ü mü alıyorızz:) bebeğimin cinsiyeti erkek💙
Gnlbsee Gokturkmom_ etrafım hep erkek rabbim bana da kız nasip etti 🩷 eşim kız çocuklarını çok seviyo diye sanırım rabbim gönlümüze göre verdi 🩷🩷🤲🤲🌸🌸
Ezgi2301 Hilal75 bencede Erkek senesi ben erkek bekliyorum ve çevremde şuan hamiş olan herkes erkek bebek bekliyor
gndgdumelike Gokturkmom_ Nasipse haziranda doğum yapacağım erkek bebiş bekliyoruz çevremde herkes erkek bebek bekliyor hatta doktorum bile şansına küs cinsiyet anahtarlığımız kalmamış demekki hep erkek bebek haberi vermişiz dedi😅💙
EgeF35 Babyyyy45 aaa hayirlisi olsun canim 💓 gerci bizim kizlar ya oncesi yada sonrasi olur cunku hic tahmini sonuclar net olmuyor ne zaman isterlerse ozaman geliyorlar yanlarimiza 🥰
myavocado Gokturkmom_ 2024′te oğlum doğdu 🤗 2024 keisnlikle erkek yılı idi ve bence 2023′te öyleydi, iki senedir her yer oğlan 😂 2025 kız senesi olsun artık 😁
AnnesiveKizii annim_803 17.haftada Dr tahmınde bulundu kız diye, geçen hafta detaylıya gıttım kesın olarak kiz olduğunu söylediler
Ezgi2301 Hilaldmrci kese görünse bile bebek görünmeyebilir canım 7. Hafta bebek görünüyor genelde her hamilelik bir değil tabi ama benim betam 2000bin küsürdü kese vardı bebek yoktu birde beta artışın önemli ilk zaman sağlıklı bir gebelik için
Sedayigit25 Gokturkmom_ 2023 ilk oğlum 💙 2025 ikinci oğlumu kucağıma alıcam inşaallah 💙 o yüzden bana bütün seneler erkek senesi gibi geliyor şuan tanıdığım 4 hamilede erkek 😂😂