danla2711 Prensess33 ahaha aramızda 1 gün var o zaman 21+2 olduk biz 24 mayıs gözüküyor doğum ama doktorumuz tam gününü beklemez bence dedi😂😂
Prensess33 danla2711 niye beklemesin ki benimde doktor demisti 15 ten sonra doğumunu bekle 😂 benimde 25 Mayıs görünüyor
mrsyildizmom Gokturkmom_ 14.haftamda doktorum kıza benzetiyorum bir diğer kontrolünde netleştiririz dedi 28 Ocak’ta kontrolüm var eğer değişmezse Haziran ayında kız annesi olacağım 😍🌸
Nursahergun mrsyildizmom maşallah bende aynı haftalarda oluyorum bizim temmuz ayı oluyo .kız çok istiyorum tabi olursa benzeten var beni de bende bu ay sonu gdcem hayırlısı bakalım 🤗❤️🔥 hayallerimizi yaşarız ins
EgeF35 Gokturkmom_ ben erkek diye dusunuyordum cinsiyetini 2 oglumdan sonra 3 kiz olucakmis bence kiz senesi mayis 16 gozukuyor tahmini dogum tarihi ben iki oglandan sonra kizi tutturmussam kiz senesidir kesin 😂😂
Busramnida EgeF35 ya bende aynı şekilde kaçıncı hafta öğrendiniz cinsiyeti ☺️ benimde 2 oğlum var 3. ü 11 haftada kıza benzetti bakalım ben ne zaman öğreneceğim 😂😂
Lagaliballah EgeF35 yorumlara bakiyorumda kim hangi cinsiyete hamileyse onu yorumlamiş anketi yapan arkadaş genel sormus bana kalirsa zaten ya kiz yada erkek olacak çocuk farkli birşey olacak degilya
Tugba2794 Gokturkmom_ bence erkek senesi ☺️cevremdekı herkes erkek bebek bekliyor ben de dahil buna 🙂