ilaydaalptekin Biranneikibebe ben ilaç da kullandım ama faydasını görmedim ve uyku yaptı piskolağa gittim oda çare olmadı artık Rabbime sığındım atak geöirdiğimdede dikkat ediyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum hemen
Enisecik ilaydaalptekin yoruluyorum atak geçirmekten uykusuzluktan saçımı başımı yolasım geliyor 😞 bu nedir arkadaş
Enisecik cylnmy psikiyatr ye git knk uyku probleminde başladıysa ben gittim ilaç da içiçem valla yarın dayanamıyorum artık
Civcivimmbenim Enisecik dün gece uyuyamadım kalp çarpıntısından Normalde iyi uyuyorum sadece uykuda rahatlıyorum zaten tabi yani yeni eskiden uykularda haramdı Siz atlattınız inşallah nasılsınız
Uykusuzan @“pinar55” ayy bende hep kötü düşünürüm yani aklıma kötü şeyler gelir komik olcak ama sanki Selena dizisindeki hades insanların yanında konuşur onlara kötü düşünce söylerdi ya öle gibi ailemden uzaktayım acaba kaza mı olcak acaba çocuğumun başına bişey mi gelcek dilimi ısırmaktan gına geldi artık
cylnmy Noluyoya ben de Şiledeyim çekmeköye çok yakınım valla sizlerle Tanısmak çok isterim. Gerçi daha 1 kere bile otobuse binemedim şileye geldiğimden beri :) allahım bizi bu vesveseden kurtarsın. Yine de yarım saat yakınımdasınız 🙏🏻🙏🏻
Noluyoya cylnmy benim bi kendi bide hobi hesabım var kendi hesaplarımızı vermeyelim burda görünmesin derseniz magichandssuse instagramda hobi hesabım ordan eklerseniz ben size ulaşırım 😊
Enisecik cylnmy daha önce kullandınız mı antidepresan ? Lustural verdi doktor gebelere onu veriyorlar
cylnmy Enisecik daha önce citoles kullanıyordum 10 mg, fazla değil. Ve bana iyi geliyordu. Ama hamileliğimi planlarken bıraktım 15 gün sonra da hamile kaldım, öğrendiğimden beri hiç ilaç içmedim. Ama zor dayanıyorum, iyi değilim mental olarak
Enisecik cylnmy on elimde bir teşbihle uyuyorum 2 ay önce başlıcaktım ilaca eşim bebeğe bişi olur diye diretti annem gerek yok dedi iyisin dedi iyiyim iyiyim diye gezdim eşim değişiklik olsun diye kapadokyaya götürdü beni otel odasında en sevdiğim şey jakuzi ona bile girerken korktum kafan dağılsın diye geldik diyor ben sürkeli kalbim mi duracak kalbim de bişi mi var nefes mi alamıyorum heran bir felaket yazdım belli etmesemde annemde kalıyorum 12 gündür eşimi çok yordum bide ona üzülüyorum. Ama bilerek yapmıyorum bugün ilaca başladım Lustural 25 mg allahım şifa versin
cylnmy Enisecik biliyorum o duyguyu insan çevresindekilere de yük oluyor gibi hissediyor bu süreçte, drrdini anlatsan ayrı dert anlatmasan ayrı dert. Nefes egzersizi deneyebilirsiniz belki. ben de ilaca baslamamak için direniyorum
Enisecik Civcivimmbenim Iyi uyurum bende normalde NORMALDE bilmiyorum balla şuan biraz zorlanıyorum ama geçecek inşallah