Eceunverkanra evet benim de anne tarafımda genetik, sanırım anneden geçiyor bunlar :) zaten bir kere geçirmek yetiyor arkası “beklenti anksiyetesi” olarak geçiyor. Okumadığım kitap kalmadı konu hakkında, en sonunda ilkel yöntemlere tütsülere falan başvurdum, lavanta denedim, yurtdışından ferahlatıcı ilaçlar aldım ama yok :) kabullenmiştim ve geçmişti ama geri döndüğünde insan daha da beter oluyor çünkü zaten yendiğin şey bir dev olarak çıkıyor karşına, sonra aman bebeğime bir şey olacak derken etrafını sarıyor. çevremde kimsede panik atak anksiyete yok, kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. Bir de Şile’ye taşındım ailemden uzağa işim dolayısıyla, 6 aydır pişmanım iş değiştirdiğime, maddi şeyler yüzünden geri de dönemiyorum burada lojmandayım kiramız yok. EŞim memur başakşehirde hergün gelemiyor. haftada 3 gün tek kalıyorum. Geceleri nefessizlikten uyanıyorum, tv açık uyuyorum. en tehlikeli ülkelerde sokak sokak gezen ben, şimdi bir TV sesine muhtacım geceleri :/ böyle olunca özgüven de yerlebir oluyor. allahtan bir kedim var, ona sarılıp uyuyorum.