elanur-ozer Arkadaşlar günaydın. 17 haftalık oldum bugün itibariyle. Bebeğin hareketlerini hissediyordum 2 hafta kadar oluyor. Ama bu iki gündür hiç bisey hissedemiyorum. Kötü bisey olur diye cesaret edip doktora gidemiyorum. Normal mi bu durum? Yaşayanınız var mı aranızda?
Hasret47 elanur-ozer aynisi bende yaşadım 1 haftadır hissetmiyorum bugün maune oldm çok şükür herşey yolunda doktor her zmana hareketli olmaz kanama olmadığı sürece korkma dedi için rahat etsin
Esraa00 elanur-ozer bende arada hissediyorum geçen gün hiç hissetmedim apar topar doktora gittim sedyeye uzandım doktoru beklerken hissettim 🫠doktorum dedi haftası erken olduğu için arada hissetmeyebilir mişim normalmiş
Aysenur_0046 elanur-ozer erken değil mi daha canm ben 19 20 gbi hissettim şimdi 21 gayet net hissediyorum
Beequeen Normal bence canım benim de öyle bir kere hissettim sonra iki üç gün sonra hissettim sonra üç dört gün sonra belli olmuyor, ilerleyen haftalarda hareketler yoğunlaşıyormuş
Sevgilimmmmmmm elanur-ozer ben 18 haftalığım daha yeni pıt pıt hissettim belki de ilk diye ben böyle geç hissettim. Sağlıcakla alın kucağınıza 😍
elanur-ozer Yaaa çok teşekkür ederim kızlar. Her gün hissedince birden korktum bende bisey mi oldu diye.
elanur-ozer Sevgilimmmmmmm benim de ilk ama biraz daha her şeyi erken hissetmeye başladık sanırım. Çok güzel bi his. Rabbim hepimizin bebesini sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 🥹
elanur-ozer Aysenur_0046 yok canım 16 dan sonra hissedebiliyorsun. Ben 13 de içimde bisey kıvranıyo sürünüyor gibi hissediyordum. 16 dan sonra daha güzel hissettim ❤️👼🏻
Aysenur_0046 elanur-ozer ben ilk kızımı da geç hissettim bunu da 19 gbi hissettim olabilir vücuttan dolayı değişiyor:) minikler hele tam hissetmeye başlayınca o tekmeliyo ya bende elliyorum oyun gbi 😂 konuşuyoruz