Nur_Erdugan53 Maviniz ya benim de ilk gebeliğimde kızım 41 haftalık dünyaya gelmişti sağlıklı olsun inşallah kucağına alırsın🥰
Maviniz Nur_Erdugan53 inşallah 🤲🏻 peki içinde kakasını falan yaptı mı herhangi bir sorun yaşadın mı?♥️
Nur_Erdugan53 Sdanur1 Sana da maşallah canım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inşallah bebeğini
Nur_Erdugan53 deletedmom7263 Hadi inşallah canım hayırlısı sağlıklı bir şekilde haber alırsın bebeğini sağlıklı olsun gerçekten bir de sezeryan olduğum için 3 sezeryan olacağım o Bel ağrısına anlatamam yaşanması lazım
deletedmom7263 Nur_Erdugan53 ay benim ilk gebeligim. Normal istiyorum ama nasip. Sezeryanda toppsrlanma sureci de cok zor Allah yardimciniz olsun insallah saglikla kolaylikla alirsiniz kucaginiza🥰
Nur_Erdugan53 irem41- maşallah canım sağlıklı sıhhatle inşallah bir kucağımıza da alırız bebeklerimizi
Nur_Erdugan53 BusraGecit Ya seninki daha yeniymiş yolun başındasın yolunuz uzun sağlıklı bir şekilde de kucağına alırsın inşallah🥰
Nur_Erdugan53 Busbuser maşallah canım senin de çileğinin yolu Bayağı uzun sağlıklı sıhhatli bir şekilde de kucağına alırsın🥰 gerçekten çok hızlı geçiyor ama son aylar geçmiyor yaşlatıyor insanı
Nur_Erdugan53 Lleeyyllaa ya Maşallah haftaya ben de olacağım inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inşallah bebeğini
Nur_Erdugan53 Maviniz Yok canım herhangi bir sıkıntı olmadı Son ana kadar normal doğumda sonra sezeryene döndük bebek kiloluydu 4 kilo 700 gram dünyaya geldiği için bir de normal doğum çatım yoktu çatı muayenesinde öyle çıktı zorunlu sezeryan oldum
Nur_Erdugan53 Ya maşallah canım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inşallah bebeğim Dmrzehra
Nur_Erdugan53 Asel_in_annesi ya olsun canım Geç olsun da güç olmasın sağlıklı olsun Eli yüzü düzgün olsun inşallah hakkınızda hayırlısı olsun hayırlı evlat olsun
Nur_Erdugan53 Busramnida maşallah canım 11 haftalık mı oluyordu🤭 hatırlamıyorum şu an sağlık bir şekilde kucağına alırsın inşallah
Maviniz Nur_Erdugan53 maşallah🧿 Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin canım bende bekliyorum benimde ikinci gebeligim ilkinde oğlum 38+3 saniyormusum 40 haftalık doğmuş😂 bu da bilmiyorum artık kilo olarak biraz zayıf dedi doktor ama sancın olursa gel dedi