Nur_Erdugan53 Gnlbsee ya maşallah canım kız çene Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
deletedmom7263 Nur_Erdugan53 ay benim ilk gebeligim. Normal istiyorum ama nasip. Sezeryanda toppsrlanma sureci de cok zor Allah yardimciniz olsun insallah saglikla kolaylikla alirsiniz kucaginiza🥰
Nur_Erdugan53 deletedmom7263 Amin İnşallah canım sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi
Nur_Erdugan53 isimsizdir Evet zaten son günlere veya son ayları kalınca az yavaş gidiyor geçmiyor gibi oluyor
Nur_Erdugan53 Birminiksusam Evet canım yolunuz daha uzun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Aydanxq kizlar aşırı koku hasasiyeti neden oluyor hersey ama hersey kokusu kotu geliyor banaaaa Sogan sampuan sabun temizlik seyleri hersey. peki bunun cozumu ne ? ne yapmak lazm
Nur_Erdugan53 Ozlemklk Ya canım daha yolun uzun Gözün aydın sağlık bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah
anneoluyorum94 Nur_Erdugan53 27+1 patlıcan olduk çok şükür ağrımız yok ama çatlak kreminden alerji olduk bu dönemde onunla uğraşıyoruz 🥲
Nur_Erdugan53 anneoluyorum94 ya Geçmiş olsun canım çatlak kremi kullanmıyorum ilk gebeliğimde çatladığı için İkincide çatlamadı 3 de bilemem artık sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
Nur7o Nur_Erdugan53 Ananas olduk 🍍 gün sayıyoruz artık çok az kaldı hem korku hem heyecan bakalım nasıl olacak inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz 🤲🏻🤍