tugceturkben-1 gamzeoktay öyle bahsedilen kadar çok değil ama sızıntı şeklinde geldi gidiyorum yoldayimmm dua edinn
gamzeoktay tugceturkben-1 sağ saglim bebisinizle dönersiniz evinize ins Rabbım yardımcınız olsun 🙏🧿 güzel haberlerinizi bekliyoruz
tugceturkben-1 Hasdilq inan öyle korktum ki napacagimi bilemedim 1 saat sonra tekrar bakacaklar bekliyoruz. Ped koymuştum pembe renkte sıvı gelmiş. 6 yi bekliyoruz
bebegiim1 tugceturkben-1 su gelmesi doğum başlangıcı mı oluyor mutlaka burda okuyorum olabiliyormuş sızıntı tugceturkben-1
Babymomss tugceturkben-1 nişan gelmiş doğumun başladığı için sağlıkla kucağına al kuzummm Allah yardımcın olsun 💐
tugceturkben-1 Babymomss çok teşekkür ederim Allah razı olsun bekliyoruz 5 dk sonra tekrar alttan muayene edecekler 1 saat önce 1 parmak demişti açılmaya kaç cm denk geliyor bilmiyorum ama
tugceturkben-1 tugceturkben-1 GÜNCELLEME İdrar kaçırıyor olabilirsin dedi doktor suya baktı azalmamis dedi eve geldik 2 gün sonra kontrole gel dedi
Nehir3434 tugceturkben-1 bende şuan hastanedeyim suyum geliyor sürekli gözetim altında tutuyorlar 33 haftalığız daha korkuyorum lütfen banada dua edin🥺🥺🥺
Mlksde tugceturkben-1 anladım benimde ilk gebeligimde olmustu sızıntı şeklinde gelmişti ama suda bı azalma olmamıştı o sızıntıdan 1 hafta sonra doğum yapmıştım ama bana o zaman test yapmışlardı idrarmi yoksa bebeğin suyumu diye size yapmadilarmi
tugceturkben-1 Nehir3434 umarım zamanında ve hayırlı şekilde doğumunun gerçekleşir. ’Sümmes Sebile Yesserah’tum gece bu dua dilimizdeydi