MhysaTheGreat Kızlar nasılsınız? Sizce nasıl olmuş hevesle başladım güzel olacak diye yaptıkça hevesim kaçtı 😅
Meltemanneolsun MhysaTheGreat ay çok güzel battaniye mi olacak bu . Çok hoşuma gitti ya benim hiç yeteneğim yok böyle orgulere
MhysaTheGreat Meltemanneolsun evet battaniye olacak bir kaç motif kaldı sonra birleştireceğim inşallah teşekkür ederim 🌻🧡
babydenanne Ay mükemmel olmuuuuş, bayıldım eline sağlık bende az önce kalktım örgü başından puffy iplerden battaniye yapma peşindeyim bende 😂🥰
DNZMHMHT MhysaTheGreat bencr hiccc kaçmasın hevrsiniz çok tatlı olmuş bitince daha da güzel olacaktır 🫣 bende uyuyamayanlar klubindenim normalde içimdeki bebeler sağolsun uyutmazlardi ilk defa bu gece uyutacsklari tuttu ondada dışardaki bebem atrslendi onun nobetindeyim simdide
MhysaTheGreat DNZMHMHT Rabbim hayırlı iz kalmayan şifa nasip etsin inşallah iyidir şimdi kuzucuk siz de dinlenebilirsiniz 🥲🧡
seyma0661 MhysaTheGreat ay çok güzel elinize sağlık yapılışının video linki var mı anneme atayım o da çok sever bu tarz işleri 😂
Ecemom_ MhysaTheGreat çok güzel olmuş bence devam etmelisin. Keşke benim de olsa böyle becerilerim 🥹💖
MhysaTheGreat Ecemom_ teşekkür ederim bitirmeden bırakamam artık zaten çok ilerledim 😅🧡 sadece biraz motive edilmeye ihtiyacım vardı bugün bitiririm ben bu gazla 😂