Tazeanne74 Tugceozturkk Allah yardımcınız olsun bir Avaz da kurtulursunuz inşallah bizide haberdar edin😊😘
Tugceozturkk Tazeanne74 hep hafif sancilar cikiyor , hala rahat gorunuyorsun diyor Dogru da 😂 Rutin agrilar var sadece Cumaya sevk vericek Dua edin 🙏❤️
Mahinur-12 Tazeanne74 55 Samsun iki gün önce olsaydı eşimin memleketi 57 Sinop olacaktı 😂 bende 35,5 İzmir Karşıyakaliyim
myangelson keyfimin-kahyasi-misin bazı doktorlar riskli gebeleri 37 de de aliyormus öyleyse daha da az bizim 44 gün var 😅 olsun sağlıkla alalım kucaklarimiza da ne zaman olduğu önemli değil hiç 🧡🧡
myangelson keyfimin-kahyasi-misin evet çok heyecanlı 😍😍 bir an önce zaman geçsin istiyorum ya dün gece yine tansiyonum çıktı cok yıpratıyor beni bu tansiyon 🤦🏻♀️ Perşembe günü umarım ilaca baslatirlar da düzene girer 🥺
keyfimin-kahyasi-misin myangelson inşallah 🥹 korkma Senin Riskli zamanın geçti bu sefer çok güzel şeyler olucak tabi zor pohlu günler falan 😂😂🤣💙Benim bide yanımda var ama olsun ilk son farketmez heycan hep var
myangelson keyfimin-kahyasi-misin inşallah sağlıkla kucağıma alayım bu oğlumu 🥺 evet heyecan hep olur ya